Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:31 | 03/01/2015

 

Διάρρηξη στη μεζονέτα του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στη Ραφήνα. Οι δράστες άρπαξαν κοσμήματα, δύο ρολόγια και το υπηρεσιακό όπλο της αστυνομικού συζύγου του. Σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.,  οι δράστες χρησιμοποιώντας μία σκάλα ανέβηκαν στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου της 3όροφης μεζονέτας στην οδό Αδαμάντιου Κοραή στη Ραφήνα, λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ.

Ο βουλευτής και η 38χρονη σύζυγός του, βρίσκονταν στο ισόγειο της κατοικίας και δεν κατάλαβαν την εισβολή των διαρρηκτών, που φαίνεται να μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα. Αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι οι δράστες πέρα από τα κοσμήματα και τα τιμαλφή που απέσπασαν, πήραν και το υπηρεσιακό όπλο της συζύγου του βουλευτή, η οποία είναι αρχιφύλακας που υπηρετεί στη Διεύθυνση Ασφάλειας Επισήμων, και μάλιστα είναι διατεθειμένη στην προστασία του Παύλου Χαϊκάλη.

Κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών πήγαν στο σπίτι του βουλευτή, εξερευνώντας τον χώρο για τον τυχόν εντοπισμό αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού των δραστών, ενώ στελέχη της αστυνομίας επιχειρούν να εντοπίσουν κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

http://www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis