Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:39 | 14/01/2015

 

Ένας άνθρωπος που έπεσε στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοιοτης Royal Caribbean στα ανοικτά των ακτών της πόλης Κοζουμέλ στο Μεξικό, διασώθηκε «τυχαία» ώρες αργότερα από ένα άλλο διερχόμενο κρουαζιερόπλοιο της Disney Cruise Line. Επιβάτης του δεύτερου πλοίου τον άκουσε μέσα από τη θάλασσα να καλεί σε βοήθεια μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News.

Ο 22χρονος άντρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά, έπεσε στη θάλασσα για άγνωστο λόγο από το πλοίο της Royal Caribbean κατά τις πρωινές ώρες της 8ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με το ABC. Ο Σκοτ Κάμπελ, επιβάτης στο πλοίο της Disney, είπε πως ενώ βρισκόταν μαζί με την κόρη του σε ένα από τα καταστρώματα άκουσε τον άνδρα να καλεί σε βοήθεια. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την κραυγή… "Κάποιος να με βοηθήσει"» είπε ο Κάμπελ στο αμερικανικό δίκτυο.

Εκπρόσωπος της Disneyμ επιβεβαίωσε ότι το κρουαζιερόπλοιο Disney Magicπερισυνέλεξε έναν επιβάτη ο οποίος είχε πέσει στη θάλασσα από άλλο κρουαζιερόπλοιο στις 8 Ιανουαρίου, αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες που κολυμπούσε ο ναυαγός στα φουρτουνιασμένα νερά.

Το βίντεο της διάσωσης δείχνει τον άνθρωπο να κολυμπά μέσα στα κύματα προσπαθώντας να φτάσει σε μια πορτοκαλί σωσίβια λέμβο που προφανώς ξεκίνησε από το πλοίο της Disney για να τον σώσει. «Αυτός ο άνθρωπος ξαναγεννήθηκε. Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν τέτοια δυσάρεστη εμπειρία, αυτό το είδος της πτώσης, δεν επιβιώνουν καθώς σπάνε το λαιμό τους. Η πτώση αυτή είναι σαν να πέφτει κάποιος σε σκυρόδεμα» δήλωσε στο CNN ο λιμενάρχης της πόλης Κοζουμέλ, Αλφόνσο Ρόντρίγεζ.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ, ABC News

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis