Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:10 | 30/11/2014

 

Την ίδια ημέρα που ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος έλεγε δημόσια ότι πολύ κακώς δόθηκαν τα όποια χρήματα -δεν είπε καν πόσα- στους στρατιωτικούς οι Ενώσεις των ενδιαφερομένων ασχολούνταν με τις παραιτήσεις μελών του ΔΣ στην Θεσσαλία. Οι οποίοι εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση από ένα και μόνο συνάδελφό τους!

Εδώ και πάρα πολύ καιρό υπάρχει κλίμα “γκρίνιας” και “διχόνοιας”. Το οποίο παραδόξως ξεκίνησε αμέσως μετά από την μεγαλύτερη επιτυχία που σημείωσαν οι στρατιωτικοί ,την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας!!! Αμέσως μετά άρχισαν να μπαίνουν μεγάλοι προβληματισμοί! Θα είναι υποψήφιος βουλευτής ο Τσουκαράκης από την μία πλευρά και ποιον εξυπηρετούν όσοι θέτουν το ζήτημα! Πολλά γράφτηκαν γι΄ αυτές τις κινήσεις κι όχι από δημοσιογράφους αλλά από στρατιωτικούς. Κάποιοι έγραψαν για Δούρειο Ίππο.

Στο μεταξύ οι στρατιωτικοί που έτσι κι αλλιώς χρειάστηκαν χρόνο αλλά και χειροπιαστά αποτελέσματα όπως η απόφαση του ΣτΕ για να δουν με άλλο μάτι τις Ενώσεις, εξακολουθούν να υποφέρουν και να προβληματίζονται για το τι πρέπει να κάνουν με τις αγωγές εναντίον του δημοσίου. Προέχουν όμως τα ζητήματα που προαναφέραμε!

Είτε αρέσει σε κάποιους ,είτε όχι μόνο η κυβέρνηση και το Μαξίμου πανηγυρίζει με τις εξελίξεις. Και δεν ήταν προφανώς τυχαίο αυτό που εδώ και καιρό είχε αποκαλύψει το onalert.gr έχοντας σχετική πληροφόρηση: η κυβέρνηση θεωρούσε το “μέτωπο” με τους στρατιωτικούς εύκολη υπόθεση και κερδισμένη.

Δανειζόμενοι τον τίτλο μιας εξαιρετικής κινηματογραφικής ταινίας με θέμα τον Μακαρθισμό, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε … “Καληνύχτα και καλή τύχη”.

http://www.onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis