Δολοφονία στο Αγρίνιο: Ο μητροκτόνος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα - Τραυμάτισε και την κατάκοιτη γιαγιά του

Δολοφονία στο Αγρίνιο: Ο μητροκτόνος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα - Τραυμάτισε και την κατάκοιτη γιαγιά του

Ο δράστης της δολοφονίας στο Αγρίνιο είχε μπει φυλακή και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα.

«Είχε εμφανίσει εδώ και καιρό σημάδια πως έχει ροπή προς τη βία. Έχει καταγγελθεί για υποθέσεις ενδοικογενειακής βίας αλλά και για βιασμό. Βρισκόταν στη φυλακή και πρόσφατα αποφυλακίστηκε. Δυστυχώς μετά την αποφυλάκισή του ολοκλήρωσε το έργο του».

Σε αυτή την αναφορά προχώρησαν αξιόπιστες πηγές αναφερόμενες στην άγρια δολοφονία της 57χρονης γυναίκας από τον γιο της τα ξημερώματα της Τρίτης στο Αγρίνιο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, ο δράστης αντιμετώπιζε εδώ και καιρό προβλήματα ψυχολογικής φύσεως, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Ειδικότερα ο δράστης φέρεται να έχει εμπλακεί σε υπόθεση βιασμού που έλαβε χώρα στην Ήπειρο το 2013 αλλά και σε υπόθεση παράνομης κατακράτησης ατόμου, ενώ φέρεται να είχε νοσηλευθεί και σε ψυχιατρική κλινική.

Παράλληλα τα μέλη της ίδιας του της οικογένειας, δηλαδή η μητέρα και η γιαγιά του, τον είχαν καταγγείλει στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία καθώς δεν ήταν λίγες φορές που, λόγω και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ξεσπούσε και χτυπούσε τόσο την μητέρα του όσο και την γιαγιά του.

Όπως επισημαίνουν στο Newsbomb.gr καλά ενημερωμένες πηγές, μετά τη σύλληψη του δεν είπε λέξη αναφορικά με τις πράξεις του καθώς η ψυχολογική του κατάσταση δεν το επιτρέπει. Τέλος, αυτό που προκάλεσε σοκ στους αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο της δολοφονίας είναι η σκηνή του εγκλήματος, καθώς όπως προκύπτει από αυτή, ο δράστης φαίνεται να δολοφόνησε τη μητέρα του και στη συνέχεια να την έσερνε μέσα στο σπίτι από τα μαλλιά.

Αγρίνιο: Το χρονικό της τραγωδίας

Η δολοφονία της μητέρας του δράστης, 57 ετών, στο Αγρίνιο έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο δράστης, 33 ετών, σκότωσε τη μητέρα του χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, ενώ τραυμάτισε και την κατάκοιτη γιαγιά του η οποία βρήκε τη δύναμη και ειδοποίησε τις αρχές.

 

Η δολοφονία σημειώθηκε σε σπίτι στην περιοχή του παλαιού Νοσοκομείου του Αγρίνιου με αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 33χρονο δράστη της δολοφονίας.

Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

newsbomb.gr