Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:19 | 03/02/2016

Όπως ο ταύρος αντέδρασε στη θέα της... κόκκινης κάρτας ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που αποβλήθηκε λόγω εξύβρισης κατά τη διάρκεια αγώνα της ομάδας του, στο δημοτικό γήπεδο της Αργυρούπολης στην Δράμα, με αποτέλεσμα να επιτεθεί στον διαιτητή και να τον στείλει στο νοσοκομείο!

Ο θερμόαιμος 23χρονος ποδοσφαιριστής επιτέθηκε στον 20χρονο διαιτητή του αγώνα και, πριν προλάβουν να τον εμποδίσουν συμπαίκτες και αντίπαλοι, τον έκανε... μαύρο στο ξύλο με γροθιές και κλωτσιές σε διάφορα σημεία του σώματός του! Ο άτυχος ρέφερι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί χωρίς καν να περάσει από τα... αποδυτήρια, αλλά το πρωί της Δευτέρας οι άνδρες της Ασφάλειας Δράμας και του αστυνομικού τμήματος Κάτω Νευροκοπίου τον συνέλαβαν στο σπίτι του σε χωριό της περιοχής. 

Ο 23χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, που του άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, απλή σωματική βλάβη και κακόβουλη βλασφημία και, όπως είναι φυσικό, θα ακολουθήσουν και πειθαρχικές ποινές από την αθλητική δικαιοσύνη.

 

 

http://www.protothema.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis