Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:45 | 20/07/2018

Τι κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο; Δύο υπέροχες ταράτσες της πόλης ανοίγουν τις πόρτες τους και μετατρέπονται για μια βραδιά σε θερινό σινεμά, με ελεύθερη είσοδο και δύο καταπληκτικές ταινίες.

Αγάπα με αν Τολμάς στον Χώρο 2510 
Θεμιστοκλέους 52, Εξάρχεια
Την Κυριακή 22 Ιουλίου στις 21.15

Μία ολόκληρη ζωή μέχρι να πεις «Σ’ αγαπώ». 80 χρόνια για να αρχίσει μία ιστορία αγάπης. Κι όλα αυτά εξαιτίας ενός παιχνιδιού. «Τολμάς;» «Τολμώ». Η Σοφί και ο Ζυλιέν είναι ικανοί για όλα: τα καλύτερα και τα χειρότερα. Ο κανόνας είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Τολμούν οτιδήποτε απαγορευμένο, γελούν, πληγώνουν ο ένας τον άλλον… Κάνουν τα πάντα εκτός από το να παραδεχτούν ότι αγαπιούνται. Έφτιαξαν τους κανόνες του παιχνιδιού και για το υπόλοιπο της ζωής τους θα είναι οι διαιτητές του και συχνά τα θύματά του. «Τολμάς;» «Τολμώ». 
Σκηνοθετεί ο Yann Samuell και πρωταγωνιστούν οι Guillaume Canet και Marion Cotillard.
Λεπτομέρειες εδώ 

Φτηνά Τσιγάρα στο Χυτήριο  
Ιερά Οδός 44, Γκάζι
Το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 23.30

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί μαζί με τους Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μιχάλη Ιατρόπουλο, Κώστα Τσάκωνα, Άλκη Παναγιωτίδη, Μάνο Βακούση, Τάκη Σπυριδάκη, μια μικρή κινηματογραφική ωδή στην Αθήνα και στον έρωτα: Ένα βράδυ του Αυγούστου στην άδεια πόλη, ένας σύγχρονος μποέμ φλερτάρει με μια κοπέλα που γνώρισε σε τηλεφωνικό θάλαμο. Δύο άνθρωποι συναντώνται, μιλούν για τις ζωές τους, ερωτεύονται. Τα «Φτηνά Τσιγάρα» προσφέρουν μια ποιητική ματιά τόσο στο θέμα του έρωτα όσο και στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. 
Λεπτομέρειες εδώ 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis