Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 14/05/2022

Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» στο Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ», η τελετή δωρεάς 20 οχημάτων επιτήρησης παντός εδάφους (διπλής καμπίνας) προς το Γενικό Επιτελείο Στρατού από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» που εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρό της κ. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης, ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης ΠΝ ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ και ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Υποπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΑ, ενώ από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» παρέστησαν επίσης, ο Εκτελεστικός Γενικός Συντονιστής της Επιτροπής κ. Μάρτων Σίμιτσεκ και τα Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Επιτροπής κ. Κωστής Κοντογιάννης και κ. Θεόδωρος Παπαπετρόπουλος.

Alt

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis