Δύο νέα εξαιρετικά όπλα από την Smith & Wesson!

ΕΙΚΟΝΕΣ
Δύο νέα εξαιρετικά όπλα από την Smith & Wesson!

Η Smith & Wesson έχει βγάλει μαζί ένα ζευγάρι όπλων αποκλειστικά για τις  Talo and United Sporting Companies τα οποία είναι ιδανικά για συγκεκαλυμμένη οπλοφορία. Το ένα μοντέλο είναι ένα περίστροφο Model 642 με δίχρωμο φινίρισμα και ξύλινες λαβές και το άλλο μοντέλο ένα πιστόλι Bodyguard με εξαιρετική χαρακτική. Και τα δύο πιστόλια συνδυάζουν το κλασικό στιλ με τη σύγχρονη λειτουργία.

Το Talo 642 Airweight βασίζεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή περίστροφα της Smith & Wesson για συγκεκαλυμμένη μεταφορά. Είναι χτισμένο σε ένα πλαίσιο από κράμα αλουμινίου και σε θαλάμη για φυσίγγια .38 Special +P. Είναι ένα περίστροφο από το Performance Center, και έχει γυαλισμένη και επιχρωμιωμένη σκανδάλη διπλής ενέργειας που είναι κατάλληλη για οπλοφορία.
Είναι ένα πεντάσφαιρο περίστροφο με J-πλαίσιο με λαβή από πολυμερές με ένθετα σκληρού ξύλου που προσφέρει τη μειωμένη ανάκρουση της συνθετικής λαβής μαζί με τη κλασική εμφάνιση μιάς παραδοσιακής λαβής από ξύλο. Το πλαίσιο έχει ένα σατινέ φινίρισμα στον κύλινδρο από ανοξείδωτο ατσάλι και το πλαίσιο από αλουμίνιο ένα τρίχρωμο φινίρισμα.
 
Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι η κάννη των 1,875 ιντσών και ένα συνολικό μήκος μόλις πάνω από 6.3 ίντσες. Ζυγίζει 15 ουγκιές άδειο, και είναι αρκετά ελαφρύ για μεταφορά σε μια τσέπη ή σε μια θήκη στον αστράγαλο, αλλά εξακολουθεί να έχει αρκετή μάζα για να διαχειριστεί τις πιο καυτές .38 SPL γομώσεις. Διαθέτει σταθερά εμπρός και πίσω σκοπευτικά και η σφύρα είναι κρυμμένη για τράβηγμα χωρία εμπλοκή.

 
Δύο νέα εξαιρετικά όπλα από την Smith & Wesson!