Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 21/08/2020

Δύο άτομα, ένας άντρας και μια γυναίκα μαζί με το σκυλάκι τους βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο που συνέβη στο τέρμα της οδού Ρήγα Φεραίου στην Αμαλιάδα.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο, με Γαλλικές πινακίδες κυκλοφορίας,  κινούταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, με ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα στην επαρχιακή οδό, με κατεύθυνση από Μαραθιά προς Αμαλιάδα. Kάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο πέρασμα της γέφυρας του αρδευτικού αύλακα της περιοχής έκοψε τα σίδερα και κατέληξε στο πρανές του αύλακα.

[custom:google-ads]

Το αυτοκίνητο βυθίστηκε αμέσως στο νερό με τους δυο επιβάτες του να εγκλωβίζονται για πάνω από μισή ώρα, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

https://ilia.news/wp-content/uploads/2020/08/troxaio-marathia-se-kanali-apostargistiko-1.jpg

Περίοικοι που άκουσαν τον δυνατό ήχο από τη σύγκρουση βγήκαν από τα σπίτια τους και όταν είδαν την μια πλευρά της γέφυρας κατεστραμμένη προχώρησαν προς το σημείο, εντοπίζοντας το αυτοκίνητο που μόλις φαινόταν μέσα στο νερό. Αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσίας Αμαλιάδας ή οποία έσπευσε στο σημείο με ισχυρότατη δύναμη, μαζί με μεγάλη δύναμη της ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

https://ilia.news/wp-content/uploads/2020/08/troxaio-marathia-se-kanali-apostargistiko-3.jpg

Το αυτοκίνητο ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας αλλά… ήταν πλέον αργά για τους επιβάτες του οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

https://ilia.news/wp-content/uploads/2020/08/troxaio-marathia-se-kanali-apostargistiko-6.jpg

Πηγές: ilialive.gr, ilia.news

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis