Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:00 | 16/11/2014

 

Η ποσότητα των ναρκωτικών χαπιών που είχε στην κατοχή του ένας 40χρονος, δεν δικαιολογούσε την «προσωπική χρήση» που επικαλέστηκε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών όταν τον συνέλαβαν στο σπίτι του στην  Κομοτηνή. Άλλωστε, δεν τα είχε προμηθευτεί με νόμιμη ιατρική συνταγή.


Συνολικά, κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 128 χάπια των φαρμακευτικών σκευασμάτων Tramal και Vibralis που εμπίπτουν στην κατηγορία των ναρκωτικών και μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,1 γραμμαρίων. Ο κάτοχός τους οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών, ενώ ερευνάται και το ενδεχόμενο να εμπλέκεται σε κλοπές καθώς στο σπίτι του είχε ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα που ερευνάται αν του ανήκει

Ημαθία: Για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη 50χρονος
Με μια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους τεσσάρων γραμμαρίων συνέλαβαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έναν 50χρονο οδηγό αυτοκινήτου, αλλά κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του σε χωριό της Ημαθίας ανακάλυψαν άλλες δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 245 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Ηράκλειο: Σύλληψεις για κάνναβη
Ένας 19χρονος συνελήφθη στο Ηράκλειο, όταν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. βρήκαν στην κατοχή του δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 74,6 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, επτά νάιλον σακουλάκια συσκευασίες και έναν πλαστικό τρίφτη κάνναβης. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Στον ίδιο εισαγγελέα προσήχθη και ένας 47χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Ηράκλειο, έχοντας στην κατοχή του δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,6 γραμμαρίων. Στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα 16,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 85 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε ιατρική συνταγή.

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis