Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:02 | 15/12/2014

Εκπληκτοι έμειναν οι γιατροί στο Ηράκλειο Κρήτης όταν διαπίστωσαν πως μία 11χρονη που μεταφέρθηκε με πόνους στο νοσοκομείο ήταν έτοιμη να γεννήσει.

Η 11χρονη ρουμάνα Ρομά μεταφέρθηκε χθες το βράδυ με πόνους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου αφού προηγουμένως είχε εξετασθεί σε Κέντρο Υγείας του νομού.

Εκεί, οι γιατροί, διαπίστωσαν πως η ανήλικη ήταν έτοιμη να γεννήσει. Όπως ανέφερε στο «Ράδιο Κρήτη» ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Νίκος Χαριτάκης, η 11χρονη γέννησε με καισαρική τομή -διότι αυτό επιβάλλει η ιατρική για την ηλικία της- και υπό την εποπτεία του καθηγητή μαιευτικής γυναικολογίας, Κ. Ρελάκη,.

Η 11χρονη έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3,2 κιλών και είναι καλά στην υγεία τους. Ωστόσο τώρα ξεκινά η έρευνα από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες, αρχικά, προκειμένου να ξεκαθαριστεί τουλάχιστον κάτω από ποιες συνθήκες προέκυψε η εγκυμοσύνη της.

Πάντως, το κοριτσάκι, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δε γνώριζε ότι ήταν έγκυος και το πληροφορήθηκε κατά τον 7ο μήνα της κύησης, όταν πήγε στο γιατρό βλέποντας την κοιλιά του να μεγαλώνει.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis