Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:32 | 22/08/2017

Σε ένα πάρκο στο Τέξας έχεις την ευκαιρία να απολαμβάνεις μέσα από τη θάλασσα την αγαπημένη σου ταινία. Δείτε εντυπωσιακά πλάνα.

Το αγαπημένο μέρος των σινεφίλ και όσων αγαπούν τη θάλασσα! Γιατί; Γιατί αυτό το μέρος συνδυάζει και τα δύο με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Πρόκειται για τον κινηματογράφο στη θάλασσα που διοργανώθηκε στο Τέξας.

Στο πάρκο Texas Ski Ranch, διαμορφώθηκε μια κινηματογραφική οθόνη δίπλα ακριβώς από τη θάλασσα. Έτσι, οι λουόμενοι είχαν την ευκαιρία να αράξουν αναπαυτικά στα φουσκωτά τους και να απολαύσουν την ταινία «Τα σαγόνια του καρχαρία» μέσα στο νερό. Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό και η εμπειρία πιο «ζωντανή» από ποτέ.

Τα σαγόνια του καρχαρία είναι ο τίτλος αμερικανικού περιπετειώδους θρίλερ παραγωγής 1975, σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ. Πρωταγωνιστούν οι Ρόι Σάιντερ, Ρίτσαρντ Ντρέιφους και Ρόμπερτ Σο.

Δεν θυμάστε τα σαγόνια του καρχαρία; Όλα κυλούν ήρεμα σε ένα νησί με κύριο εισόδημα τον τουρισμό, μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται ένας καρχαρίας που επιτίθεται σε ανθρώπους. Αν και ο αρχηγός της αστυνομίας επιμένει να κλείσουν οι παραλίες, ο δήμαρχος αρνείται. Όταν ο αριθμός των θυμάτων αρχίζει να αυξάνεται, ο αρχηγός, ένας ειδικός για τους καρχαρίες και ένας έμπειρος καπετάνιος αναχωρούν για να σκοτώσουν τον καρχαρία, προτού προκαλέσει και άλλα προβλήματα.

Το σινεμά αυτό διαμορφώθηκε το 2015 για τα 40 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της καλτ ταινίας. Ωστόσο, τις κινηματογραφικές προβολές τις επανέλαβαν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης, και τα επόμενα χρόνια. Δείτε εντυπωσιακά πλάνα στο βίντεο:

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis