Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:19 | 16/04/2021

Δυστυχώς, για πολλοστή φορά είμαστε αναγκασμένοι να επισημάνουμε βασικές αρχές συνδικαλιστικής δράσης, όχι για αυτούς τους λίγους που υπογραφούν ανακοινώσεις ασυνάρτητες και αστήρικτες, αλλά για τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που δημοκρατικά εκπροσωπούμε ως η πλειοψηφούσα παράταξη στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Υποχρέωση των συνδικαλιστικών εκπροσώπων και κατ΄ επέκταση του θεσμικού τους οργάνου που είναι η ομοσπονδία μας, μεταξύ άλλων, είναι να αναδεικνύει προβλήματα, να προασπίζει δικαιώματα αλλά και να αγωνίζεται για τα δίκαια των εργαζομένων μελών, από τα πολύ μικρά έως τα πολύ μεγάλα θεσμικά, διαχρονικά αιτήματα-προβλήματα που απαιτούν αγώνες, ακόμη και ετών προκειμένου να έχουμε αίσιο τέλος.

Η προάσπιση, δεν έχει να κάνει με το μέγεθος, τη διαχρονικότητα ή τη σοβαρότητα του προβλήματος – αιτήματος. Δεν είναι δυνατόν η ανάδειξη όποιου ζητήματος να εξαρτάται και να είναι ανάλογη μόνο με τη δημοτικότητα του θέματος στα τηλεοπτικά κανάλια, προκειμένου να μπορούν κάποιοι να έχουν καθημερινό «στασίδι» ως «τηλεσχολιαστές – αστυνομικοί» και μάλιστα να εγκαλούν για αυτό.

Κύριοι, έχετε αλλοιωθεί τόσο πολύ από την εγωπάθειά σας μέσω του τηλεοπτικού φακού που εγκαλείτε τον πρόεδρο της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Αστυνομικών διότι έθεσε με « ένταση» ένα θέμα που αφορά χιλιάδες αστυνομικούς σε κανάλι εθνικής εμβέλειας προκειμένου να αποτρέψει την εφαρμογή του- που τελικά το επέτυχε – ως σαν να μην είναι αυτός ο ρόλος του και η υποχρέωση του.

Ίσως, η καθημερινή σας ενασχόληση με την αυτοπροβολή και μόνο, δεν σας αφήνει περιθώρια και χρόνο να γνωρίζετε ότι στο Αρχηγείο έχει συγκληθεί και συνεδριάζει επιτροπή για την βιωσιμότητα των λεσχών εδώ και ένα μήνα περίπου.

Από την αρχή της συνδικαλιστικής μας δράσης έως σήμερα, θέσαμε, θέτουμε και θα θέτουμε τα ζητήματα του ένστολου προσωπικού, μικρά ή μεγάλα, διαχρονικά ή όχι με κάθε ευκαιρία, με αγώνες και με κάθε μέσο. Αγώνες για τους οποίους οι συνάδελφοι, μας τιμούν με την ψήφο τους, αναδεικνύοντάς μας πρωτοπόρους του συνδικαλιστικού κινήματος.

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis