Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:49 | 20/07/2021

Οι γνωστοί «λαϊκιστές», «παρασυνδικαλιστές» και «τηλεπαρουσιαστές», επανέρχονται «ΕΜΠΡΟΣ» για να κοροϊδέψουν και να παραπλανήσουν τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους με μία απέλπιδα ανακοίνωση.

Ειδικότερα:

Μεθοδεύουν ξεσπάσματα και τροφοδοτούν το διαδίκτυο μ’ ένα σορό ανακρίβειες, προκειμένου να γίνουν από θύτες, θύματα. Μην ταλαιπωρήστε όμως άδικα, οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι γνωρίζουν πολύ καλά, τόσο την ανικανότητά σας, όσο και τη θέση σας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Φτάνουν στο σημείο να διατρανώνουν ότι το συνδικαλιστικό κίνημα «ελέγχει και οδηγεί» την Ηγεσία, ενώ αυτοί βρίσκονται στα ίδια τηλεπαράθυρα μαζί τους και τους δίνουν τα εύσημα. Μάλιστα, φέρουν ως αποδεικτικό στοιχείο αυτής της φαντασίωσής τους, τη διαθεσιμότητα του παραιτηθέντος μέλους του Δ.Σ. (που σημειωτέον ντρεπόμαστε να αναφέρουμε το όνομά του), χωρίς κανένα ίχνος αυτοκριτικής για λάθη. Όλοι γνωρίζουμε ποίες είναι οι σχέσεις σας μαζί του, αλλά ότι θα ταυτιζόσασταν δημόσια σε μία χρονική στιγμή που η Ελληνική Κοινωνία δοκιμάζεται με μία ακόμη στυγνή δολοφονία, δεν το περιμέναμε.

Συνεχίζουν ακάθεκτοι την «καραμέλα» περί παράνομων εκλογών, αυτοί που εδώ και μήνες, ως παρεάκι πλέον, προσπαθούν, άμεσα ή έμμεσα, να ρίξουν τη νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Η τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου Αθηνών σας λέει κάτι ή θεωρείτε τον εαυτό σας πάνω από την Ελληνική Δικαιοσύνη;; (Ούτε μία συγγνώμη…)

​Διαδίδουν αναιτιολόγητα αρνητικά σχόλια και συκοφαντούν τη δημιουργία του φορέα που με επιχειρήματα και επιστημονικές μελέτες θα προσπαθήσει να τεκμηριώσει την επικινδυνότητα του επαγγέλματός μας, με αποτέλεσμα να ναρκοθετούν, με τη στάση τους αυτή, την τεκμηρίωση που απαιτείται για τη νομοθέτησή του. Μια πάγια τακτική που ακολουθήθηκε και στη συζήτηση για το βαθμολόγιο, «πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα» και προτείνοντας το βαθμολόγιο των επτά (7) βαθμών που και οι ίδιοι θέλουν να ξεχάσουν. Για πείτε όμως, εσείς ως μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. τι ψηφίσατε για τη δημιουργία του παραπάνω φορέα, υπέρ ή κατά;;

Επειδή, μάλλον ξεχνάτε, όπως κάνατε και με την άλλη «μεγάλη» πρότασή σας, αυτή με την ένταξη του αστυνομικού προσωπικού στα βαρέα και ανθυγιεινά με την παράλληλη αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και την περαιτέρω επιβάρυνση των συναδέλφων με επιπλέον κρατήσεις, θα σας θυμίσουμε εμείς, ομόφωνη η απόφαση του Δ.Σ. για τη δημιουργία του φορέα (Εργασίες Δ.Σ 29-10-2019)

​Εκμεταλλεύονται ακόμη και τη στοχοποίηση των συναδέλφων μας στο όνομα της αυτοπροβολής τους, δίνοντας περισσότερη αξία σε αυτούς τους θρασύδειλους, μη γνωρίζοντας βέβαια, όπως τις περισσότερες φορές, λόγω της ανικανότητάς τους, τις ενέργειες και τα έγγραφα του Προεδρείου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. για αυτό το θέμα. Εξάλλου, το μειοψηφικό από τη δημοκρατική κρίση των συναδέλφων μας «παρεάκι σας», δεν συναισθάνεται «κινδύνους» ανακοινώσεων και δηλώσεων όπως αποδεικνύεται περίτρανα.

​Σας αφήνουμε στην κρίση των συναδέλφων μας για τις θέσεις και τις προτάσεις σας!!

Μία συμβουλή: σταματήστε να είστε «συκοφάντες», «λαϊκιστές» και προπάντων ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για τις διεκδικήσεις των συναδέλφων μας!!!

Η  Ισχύς εν τη ενώσει !!!

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis