Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:05 | 09/01/2015

 

Αθήνα 8-1-2015                                Προς Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
                                                                    κ.Β. Κικίλια

Κύριε Υπουργέ

Εν όψη των επικειμένων  βουλευτικών εκλογών, το πυροσβεστικό προσωπικό, όπως προβλέπεται  και από τη σχετική εκλογική νομοθεσία,  βρίσκεται σε υψηλότατο σημείο επιχειρησιακής ετοιμότητας,  με αναστολή των  αδειών του, ώστε να διασφαλίζει  την πολιτική προστασία της χώρας, και συνθήκες εσωτερικής ομαλότητας.

 
Αυτή η σημαντική μας αποστολή συμπίπτει με μια έξαρση του πυροσβεστικού- διασωστικού έργου μας, εξαιτίας των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη την χώρα, δημιουργώντας τη «συνήθη» κατάσταση υπερεργασίας.
 
Για τα παραπάνω σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία προβλέπεται η χορήγηση εκλογικής αποζημίωσης.
 
Τα  τελευταία χρόνια, εξαιτίας «οικονομικογραφειοκρατικών παραγόντων» χρειάστηκε παραμονές  των εκλογικών διαδικασιών να αναπτύσσουμε με τα συναρμόδια υπουργεία παρεμβάσεις  - παραστάσεις  για το αυτονόητο της διαδικασίας χορήγησης, του αριθμού των δικαιούχων, του ύψους και του χρόνου χορήγησης της εκλογικής αποζημίωσης.
 
Κύριε  Υπουργέ 
 
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή  τη  φορά δεν θα επαναληφθεί  η  ίδια  διαδικασία και εγκαίρως θα τακτοποιηθεί το ζήτημα, και θα χορηγηθεί η εκλογική αποζημίωση στο σύνολο του προσωπικού του Π.Σ. και σε αξιοπρεπή ύψος, ανάλογο της προσφοράς του.
 
http://eapsgr.blogspot.gr/2015/01/blog-post.html
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis