Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
12:50 | 19/11/2014

 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των αστυνομικών, ο περιπτεράς στα Εξάρχεια, έπρεπε να συλληφθεί, καθώς είναι παράνομη πράξη να αρνείσαι να πάρεις χρήματα και να πουλήσεις.

Για το επίμαχο βίντεο αντιπαράθεσης και συμπλοκής αστυνομικών των ΜΑΤ και ιδιωτών σε περίπτερο της Πλ. Εξαρχείων, με αφορμή τα... νερά, μίλησε ο αντιπρόεδρος δημοσίων σχέσεων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Στ.Μπαλάσκας.

Οπως είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί «Εβγαλαν πραγματικά χρήματα, και τα έδωσαν στον περιπτερά. Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα λάθη. Ο περιπτεράς, αρνήθηκε τα χρήματα και τους είπε δεν σας πουλαώ, φύγετε, σε εσάς δεν δίνω».

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φαίνονται αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας να συμπλέκονται με τουλάχιστον έναν νεαρό, ο οποίος τους φωνάζει πως είναι εργαζόμενος στο περίπτερο και επιχειρεί να τους απωθήσει.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα, ο περιπτεράς αρνήθηκε να τους πουλήσει τα νερά, ενώ οι αστυνομικοί έχουν αφήσει τα χρήματα. «Εκείνη τη στιγμή οι συνάδελφοι κατευθύνονται στο ψυγείο, έχοντας αφήσει τα λεφτά και κάποια στιγμή αρχίζει ένα iphone να γράφει».

Ο εκπρόσωπος των αστυνομικών, είπε ότι οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον επικεφαλής, να συλληφθεί ο περιπτεράς γιατί «είναι παράνομη πράξη αυτή. Να αρνείσαι να πάρεις χρήματα και να πουλήσεις, είναι πλημμέλημα. Ούτε τσαμπουκά έχουμε, ούτε κλοπή».


ΠΗΓΗ: thetoc.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis