ΕΚΠΤΩΣΗ 25% σε όλους τους αναγνώστες του Policenet από τα Κέντρα Ξενων Γλωσσών ASSOS

ΕΚΠΤΩΣΗ 25% σε όλους τους αναγνώστες του Policenet από τα Κέντρα Ξενων Γλωσσών ASSOS
100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ- ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!
ΕΚΠΤΩΣΗ 25% σε όλους τους αναγνώστες του Policenet από τα Κέντρα Ξενων Γλωσσών ASSOS

Η ιστορία μας ξεκινά το 1998, οπότε και δημιουργείται το πρώτο μας κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ASSOS δημιουργήθηκε από την Κωνσταντίνα Ευθυμίου, υλοποιώντας την επιθυμία της για ουσιαστική προσφορά στο χώρο της εκμάθησης ξένων γλωσσών και αξιοποίησης της ακαδημαϊκής της μόρφωσης, αλλά και της επαγγελματικής της εμπειρίας στο συγκεκριμένο κλάδο. Πρωταρχικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος του οργανισμού μας είναι η υιοθέτηση των πιο αυστηρών, αλλά και εφικτών κριτηρίων σπουδών για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των φοιτητών, εφήβων, εργαζομένων και επιχειρηματιών.

Σήμερα αποτελούμε το μεγαλύτερο Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη, με 3 παραρτήματα και με βραβεύσεις για τις πρωτιές μας και τις επιτυχίες μας, από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, αλλά και από οργανισμούς, όπως η Ελληνική Αμερικανική Ένωση (Michigan) και η ECDL. Η πρωτιά στο χώρο της εκπαίδευσης δεν αποτελεί μια απλή υπόθεση, όμως στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής ASSOS διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε καθημερινά να βγαίνουμε νικητές.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ASSOS στη Θεσσαλονίκη, από το 1998, παραμένουν πιστά στο ραντεβού τους με τους σπουδαστές, προσφέροντας τα πλέον ολοκληρωμένα προγράμματα διδασκαλίας ξένων γλωσσών, με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου.

Στα ASSOS διδάσκονται Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Κινέζικα, Τουρκικά, Ρώσικα, Αραβικά, αλλά και Ελληνικά για αλλοδαπούς. Κατόπιν ζήτησης, προσφέρουμε και προγράμματα για Σουηδικά, Ολλανδικά, Νορβηγικά, Φινλανδικά, Βουλγαρικά, Ιαπωνικά. Παράλληλα, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της αγοράς, δημιουργήσαμε τα κέντρα ASSOSnet, όπου θα βρείτε προγράμματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης Η/Υ.

Τα προγράμματα γλωσσομάθειας των κέντρων ASSOS είναι μελετημένα με κάθε λεπτομέρεια, ενώ καλύπτουμε και τις ανάγκες σας για σπουδές στο εξωτερικό. Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας, η υψηλή επιστημονική κατάρτιση των καθηγητών μας και η αγάπη μας για το χώρο της εκπαίδευσης μάς έχουν καταστήσει έναν διακεκριμένο Εκπαιδευτικό Οργανισμό.

Η πρωτιά στο χώρο της εκπαίδευσης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εργαζόμαστε καθημερινά, με ζήλο, μεράκι και μεθοδικότητα. Στόχος μας, η επιτυχία όλων των σπουδαστών που μας εμπιστεύονται και η απόκτηση του πτυχίου της επιλογής τους. Μέχρι να επιτευχθεί, όμως, ο τελικός στόχος, οι άνθρωποι των κέντρων ASSOS φροντίζουν να δημιουργούν ιδανικές συνθήκες διδασκαλίας, ώστε τα μαθήματά μας να αποτελούν μια ευχάριστη εμπειρία. Οι καθηγητές των ASSOS εμπνέουν τους σπουδαστές μας, με διδασκαλία που διακρίνεται για τη… μαεστρία και την ξεχωριστή δεινότητά της! Στο πλαίσιο αυτού του παιδαγωγικού κλίματος, οδηγούμε τους σπουδαστές μας στην επιτυχία!

 

Klicaj

 

 

Οι πιστοποιήσεις μας

 
  • Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο (closed center) CAMBRIDGE
 
  • Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο του Πανεπιστήμιου του Lomonosov της Μόσχας, σε Ελλάδα και Κύπρο
 
  • Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο City & Guilds
 
  • Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL, ACTA, ICT
 
  • Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο CISCO Networking Academy

 

 

AgglikaGallikaGermanikaItalikaIspanika

ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Αγγλικά

Γαλλικά

Γερμανικά

Ισπανικά

Ιταλικά

Ρωσικά

Τούρκικα

Κινέζικα

Ιαπωνικά

Σουηδικά

Νορβηγικά

Ολλανδικά

Ρώσικα

Φιλανδικά

Σερβικά

Βουλγαρικά

Αραβικά

 

RosikaTourkikaKinezika

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ

TOEIC

TOEFL

GRE

IELTS

 GMAT

 

Ειδικά τμήματα εκμάθησης ξένης γλώσσας για εργασία στο εξωτερικό

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

 

Οι άνθρωποι μας

 

Οι καθηγητές μας και το διοικητικό προσωπικό μας είναι η Δύναμή μας…

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ

Οι καθηγητές μας είναι πτυχιούχοι των Ελληνικών και Ξένων Πανεπιστημίων, με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, με ικανότητες διδασκαλίας σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά, με πολύχρονη εμπειρία και ζήλο για τη διδασκαλία. Η συνεχής κατάρτιση και επιμόρφωσή τους στις σύγχρονες μορφές της γλώσσας που διδάσκουν, σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων, όπως διαδραστικοί πίνακες, e-books, e-learning, προβολή video, βιντεοσκόπηση, μαθήματα συνομιλίας, εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα σπουδών για όλους τους εκπαιδευόμενούς μας.

 

«Ένας μέτριος καθηγητής απλώς μιλάει»
«Ένας καλός καθηγητής εξηγεί»

«Ο καθηγητής των ASSOS εμπνέει»

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

2310235776

[email protected]

ASSOS Καμάρα (κέντρο εγγραφών- πληροφοριών ώρες Δε έως Πα  10.30-22.30)
Εγνατίας 144, 546 22 Θεσσαλονίκη (Στάση Καμάρας)
Τηλ. 2310 235.777-6

ASSOS Εγνατία
Εγνατίας 116, 546 22 Θεσσαλονίκη (Στάση Αγίας Σοφίας)
Τηλ. 2310 243.231

ASSOSnet

Εγνατίας 144, 546 22 Θεσσαλονίκη (Στάση Καμάρας)
Τηλ. 2310 235.777-6

EΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.assos.edu.gr

 

http://www.detjotter.nl/wordpress/wp-content/themes/startupwp/images/social/facebook.png http://www.detjotter.nl/wordpress/wp-content/themes/startupwp/images/social/twitter.pngyoutube icon

 

 

 

http://tribulant.com/files/image/tribulant/iStock_000004423534XSmall.jpg

 

 

 

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ -25% ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ MAΣ