Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:03 | 22/07/2015

Το Lesvosnews.gr σας αποκαλύπτει σήμερα, ότι μετά από απόρρητο έγγραφο του Λιμενικού Σώματος προς όλες τις Λιμενικές Αρχές που βρίσκονται στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, έχει δοθεί η εντολή  όταν θα εντοπίζονται  βάρκες με λαθρομετανάστες, να γίνεται άμεση αποτροπή εισόδου τους στα Ελληνικά χωρικά ύδατα και να ειδοποιείται η Τουρκική Ακτοφυλακή για να επιλαμβάνεται του συμβάντος.

Στη Λέσβο όπως σας προαναφέραμε κάποιοι μετανάστες – ευτυχώς όχι όλοι – κάνουν καθημερινά κατάχρηση της Λεσβιακής φιλοξενίας και δημιουργούν τεράστια προβλήματα, στην τοπική κοινωνία του νησιού.

Ιδιαίτερα στην περιοχή του Καρά Τεπέ,  όπου βρίσκεται ο καταυλισμός των μεταναστών τα προβλήματα σε καθημερινή βάση διογκώνονται.

Οι μετανάστες κλείνουν με μικροεξεγέρσεις πολλές φορές το οδικό δίκτυο, δημιουργώντας την οργή και την αγανάκτηση των οδηγών.

Οι δρόμοι στην περιοχή όπως θα δείτε και στο βίντεο που σας παραθέτουμε δεν θυμίζουν με τίποτα Ελληνικό νησί…

Παντού μετανάστες !!!

Το χειρότερο όλων, είναι ότι έχουν ρημάξει τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στις γύρω περιοχές με λεηλασίες και βανδαλισμούς.

Δεν πέρασε λίγος καιρός από τότε που οι ιδιοκτήτες της εταιρείας ΚΙΦΑ με αγανάκτηση μας κατήγγειλαν ότι τους ρήμαξαν την περιουσία τους, τώρα έρχονται οι επιχειρηματίες της περιοχής του Καρά Τεπέ να καταγγείλουν ενώπιον κάθε αρμοδίου για τις ζημιές που έχουν προκληθεί στις επιχειρήσεις τους από τους μετανάστες.

Σας παραθέτουμε το έγγραφο των καταγγελιών τους και δύο βίντεο.

Το πρώτο είναι σημερινό και δείχνει την τωρινή κατάσταση στην περιοχή ενώ ένας μετανάστης δεν διστάζει μπροστά στην κάμερα του LesvosNews.gr να πηδάει από την κλειδωμένη πόρτα στις εγκαταστάσεις της ΚΙΦΑ και να μπαίνει ανενόχλητος …στο σπίτι του.

Στο δεύτερο βίντεο είναι το ρεπορτάζ που σας είχαμε παρουσιάσει πριν λίγες ημέρες με τους ιδιοκτήτες να ωρύονται για την καταστροφή της περιουσίας τους.

Δείτε τα.

kataggelia-kara-tepe

 

 

 

lesvosnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis