Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:45 | 20/01/2015

 

Δυο λόγια μόνο, τα υπόλοιπα, μετά την …… αναμέτρηση.

Φανταστείτε για 7 ημέρες, να μην υπάρχει Αστυνομία και ο καθένας να κάνει ότι θέλει.

Συγκρίνετε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Γαλλία στο Βέλγιο και σε άλλες χώρες που έχουν «κτυπήσει» οι τζιχαντιστές με την κοινωνική «ευταξία» και το αίσθημα ασφαλείας που υπάρχει στην Ελλάδα.

Δείτε διαχρονικά την αποτελεσματικότητα της, στην προσπάθειά της να ελέγχει την Τρομοκρατία, το οργανωμένο έγκλημα κ.α., άσχετα εάν κάποιοι βάσιμα ή όχι το συνδέουν με σκοπιμότητες όπως, επιλογή του χρόνου για την σύλληψη Ξηρού.

Η ουσία είναι μία, η εξάρθρωση, η ΣΥΛΛΗΨΗ και ο έλεγχος των κινήσεων της ομάδας αυτής.

Τα στοιχεία που υπάρχουν για την Τρομοκρατία πλέον, είναι τόσα πολλά, που ΝΑΙ θα μπορούσαμε να «παίξουμε μαζί τους».

Η Ελληνική αστυνομία κύριοι ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ και δεν πρέπει να ανήκει σε καμιά απόχρωση του ουράνιου Τόξου, ανήκει και θα ανήκει στην Κοινωνία, ανήκει στην ιστορία της, στις διαχρονικές της αξίες που την διατήρησαν … συνειδητοποιήστετο.

Εάν μέλη της, ή στελέχη της, εκχωρούν περιστασιακά μικρή ποσότητα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ, να ξέρουν (όπως το ξέρουν) ότι θα αποβάλλονται από το σώμα της μετά την διαδικασία της «πέψης».

Δείτε την άνευ όρων υποχώρηση (κάποιων) στην πρόσφατη (λάθος κατεύθυνσης) απόπειρα αναδιάρθρωσης της, για να «νιώσετε» την δύναμή της.

Δείτε την πρωτόγνωρη απόφαση του ΣτΕ για την μισθολογική τους αποκατάσταση, για να καταλάβετε τις δυνατότητες της.

Δείτε το ποσοστό των συναδέλφων – συνταξιούχων που συμμετάσχουν στην γιορτή της Δημοκρατίας - τις εκλογές – για να δείτε την διεισδυτικότητα της στην κοινωνία … που είναι κομμάτι της.

Δείτε το γεγονός ότι είναι η μόνη κοινωνική δύναμη με το δικαίωμα «νόμιμης βίας» για να διαπιστώσετε την νομιμότητά της … δομικό δεδομένο, απαραίτητο για την αυτοπροστασία της και την εκτέλεση της αποστολή της.

Δείτε ακόμα, την σχέση της με την δικαιοσύνη, για να διαπιστώσετε … ποιοι είναι οι φύλακες.

Κανείς συνεπώς, δεν έχει το δικαίωμα να μεταβάλει την εικόνα της ή την αποτελεσματικότητα της, που παραδίδει «μαθήματα» σε άλλες αστυνομίες.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την εντάξει σε άλλο πλαίσιο ή να της δώσει άλλη κατεύθυνση.

Η όποιες προσαρμογές της στο συνεχώς μεταβαλλόμενο κοινωνικό γίγνεσθαι, ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ κάθε φορά, από το κατά πόσο θα εξακολουθεί να εκπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή της και το σκοπό της, με γνώμονα το γενικότερο κλίμα ασφάλειας και ανασφάλειας.

Ορίζονται … ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ Αυτό που διακυβεύεται δεν είναι πλέον η αστυνόμευση αλλά η ΑΣΦΑΛΕΙΑ της χώρας … και μην ξεχνάτε, «ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει ..»

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis