Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:52 | 17/08/2015

Άλλο ένα μεγάλο φορτίο με ναρκωτικά αλβανικής προέλευσης έπεσε στα χέρια των ελληνικών αστυνομικών αρχών μέσα σε ένα 24ωρο, αυτή τη φορά σε περιοχή των Ιωαννίνων όπου συνελήφθησαν οι δυο Έλληνες μεταφορείς με πάνω από 20 κιλά χασίς.


Οι συνοριοφύλακες του Δελβινακίου θεώρησαν ύποπτο το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες ηλικίας 34 και 21 χρόνων και το ακινητοποίησαν για να το ελέγξουν στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στο Καλπάκι. Μέσα σε έναν ταξιδιωτικό σάκο, βρήκαν 40 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 20 κιλών και 200 γραμμαρίων και συνέλαβαν τους επιβάτες.

Οι νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για μεταφορά ναρκωτικών, ενώ το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς του χασίς, μαζί με τρία κινητά τηλέφωνα. Το Τμήμα Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων διενεργεί προανάκριση για να ανακαλύψει τον τελικό παραλήπτη των ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι ανήμερα της γιορτής της Παναγίας, είχε συλληφθεί στην Καστοριά ένας 23χρονος Αλβανός που μετέφερε 30 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Είχε προηγηθεί τροχαίο ατύχημα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Καλοχωρίου-Διποταμίας, ενώ κατευθύνονταν προς τη Θεσσαλονίκη για να προωθήσει τα ναρκωτικά.

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis