Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:24 | 22/09/2021

Νεκρή από πυροβολισμούς έπεσε 30χρονη γυναίκα στη μέση του δρόμου στο Ροδίνι της Ρόδου. Δράστης του εγκλήματος φέρεται να είναι πρώην σύντροφος της γυναίκας, ο οποίος της έστησε ενέδρα και την πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό της. Ο δράστης αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Το έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι σήμερα, Τετάρτη, επί της οδού Μόσχας στο Ροδίνι.

Σύμφωνα με την «Ροδιακή», ο δράστης έστησε καρτέρι στη γυναίκα, με την οποία φαίνεται να είχαν χωρίσει πρόσφατα, εκτελώντας την με κυνηγετική καραμπίνα.

Την πυροβόλησε δύο φορές τη στιγμή που εκείνη έμπαινε στο αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Μόσχας.
 

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που έσπευσαν στο σημείο συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο.

Ο δράστης στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Όπως έγινε γνωστό, λίγα λεπτά μετά το έγκλημα, μετέβη στο σπίτι του στην περιοχή «Θεοτόκος» στην πόλη της Ρόδου και έθεσε τέλος στη ζωή του με την καραμπίνα που νωρίτερα είχε σκοτώσει την 30χρονη.

Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στην «Ροδιακή» ανέφεραν ότι η γυναίκα διέμενε στην παράλληλη οδό και σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της στην οδό Μόσχας.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, ο δράστης είχε στήσει ενέδρα σε κοντινή απόσταση μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, και όταν η γυναίκα πλησίασε για να μπει στο αυτοκίνητό της πάτησε δύο φορές τη σκανδάλη εκτελώντας την εν ψυχρώ.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις· κλήθηκε ιατροδικαστής και ειδοποιήθηκε εισαγγελέας. Οι αστυνομικές αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός ή δύο ατόμων σε ολόκληρο το νησί.

Λιγη λεπτά αργότερα, οι αστυνομικές αρχές και το ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση να προσέλθουν σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος, καθώς είχαν ακούσει πυροβολισμό. Η αστυνομία εντόπισε εντός της κατοικίας 40χρονο άνδρα, ο οποίος είχε αυτοπυροβοληθεί μέσα στο σπίτι του. Ήταν ο δράστης του εγκλήματος.

cnn.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis