Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 24/12/2021

Στιγμές τρόμου έζησε ένας άνδρας στα Εξάρχεια. Κακοποιοί εισέβαλαν στο διαμέρισμά του στον δεύτερο όροφο, προκειμένου να τον ληστέψουν. Εκείνος ξύπνησε από τη φασαρία, και τότε οι ληστές του έριξαν σπρέι και τον νάρκωσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι δράστες άρπαξαν από το διαμέρισμα τρία κινητά, μια κάμερα και χρήματα, λίγο περισσότερα από 100 ευρώ. Κατά τη διαφυγή τους έπεσαν πάνω σε ένα μπλόκο της ΟΠΚΕ. Δεν σταμάτησαν στο σήμα που τους έκαναν οι αστυνομικοί, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη. Οι κακοποιοί άρχισαν να πετούν από το αυτοκίνητο τα κλοπιμαία στον δρόμο. Οι αστυνομικοί τα μάζεψαν, ενώ λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να συλλάβουν τους τρεις δράστες, γεωργιανής καταγωγής.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ξύπνησε την επόμενη μέρα και αντιλήφθηκε τι συνέβη, καθώς το σπίτι του ήταν αναστατωμένο. Είναι δε χαρακτηριστικό πως κοιμόταν τόσο βαθιά λόγω του αναισθητικού που τον ξύπνησε ο πατέρας του, ο οποίος ανησύχησε και χτυπούσε επίμονα το κουδούνι του σπιτιού. Ο άνδρας μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει πως έπεσε θύμα ληστείας, εκεί όμως τον περίμενε μια… έκπληξη. Όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν τα κλοπιμαία, καθώς οι ώρες ταίριαζαν, τα αναγνώρισε και κατάλαβε πως ήταν.. δικά του!

Πηγή:  enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis