Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:59 | 29/08/2022

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας δύο περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών, που τελέστηκαν σε βάρος δύο  ηλικιωμένων ατόμων, σε περιοχές της Εορδαίας και σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 27χρονης ημεδαπής.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, χθες (28-08-2022) πρωινές ώρες, η 27χρονη αφού πλησίασε δύο  ημεδαπές, ηλικίες 74 και 83 ετών, την μεν 74χρονη σε κεντρική οδό της Πτολεμαΐδας και τη δε 83χρονη στον αύλειο χώρο της οικείας της, σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, παριστάνοντας οικείο τους πρόσωπο κατάφερε, με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, να αφαιρέσει συνολικά από το λαιμό τους, δύο χρυσούς σταυρούς αξίας περίπου -2.500- ευρώ. Στη συνέχεια επιβιβαζόταν σε όχημα με οδηγό και συνεπιβάτη δύο (2) άγνωστα άτομα, τα στοιχεία των οποίων αναζητούνται να ταυτοποιηθούν και αποχωρούσαν.

Προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της 27χρονης, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis