Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 27/02/2015

Εξιχνιάστηκαν, στο πλαίσιο πολύμηνης και μεθοδικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, 4 συνολικά περιπτώσεις κλοπών από οικίες, οι οποίες διαπράχθηκαν τους μήνες Ιούνιο και Αύγουστο του 2014, σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Για τις ανωτέρω κλοπές, ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δύο δραστών, 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 43χρονος μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, διέπραξαν το χρονικό διάστημα από 07-06 έως και 22-08-2014, τέσσερις κλοπές από οικίες, στις περιοχές του Αχινού, Στυλίδας και Ραχών Φθιώτιδας.

Η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους περιλαμβάνει κοσμήματα και χρυσαφικά, ρολόγια χειρός, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία και άλλα αντικείμενα των παθόντων, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 40.000 ευρώ.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας ερευνάται η τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis