Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 28/11/2020

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, στο πλαίσιο μεθοδικής και εμπεριστατωμένης έρευνας, εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης σε βάρος ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, στη Λαμία.

Από την διενέργεια της προανάκρισης, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατάφερε να προσεγγίσει και να πείσει τον παθόντα, να καταθέσει τμηματικά χρηματικό ποσό σε τραπεζικό του λογαριασμό, προκειμένου να προβεί στην έκδοση διάφορων επαγγελματικών εγγράφων του θύματος, χωρίς ποτέ να του τα προσκομίσει.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, κατάφεραν να εντοπίσουν τον κατηγορούμενο στην περιοχή της Χαλκίδας και σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε οικία όπου διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έγγραφα με τα στοιχεία του και τον τραπεζικό λογαριασμό που είχαν κατατεθεί τα χρήματα του παθόντα, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο με την τηλεφωνική σύνδεση, που επικοινωνούσε με το θύμα του.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει πρόσφατα τις Διωκτικές Αρχές για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis