Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 12/04/2021

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, πέντε κλοπές, που διαπράχθηκαν πριν από περίπου δυο μήνες σε εξοχικές οικίες σε περιοχές της Αιγιαλείας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο δράστης, ενεργώντας από κοινού με δυο άγνωστους συνεργούς του, από την 16/02/2021 έως την 22/02/2021,διέπραξαν πέντε κλοπές σε εξοχικές οικίες σε περιοχές της Αιγιαλείας (εκ των οποίων οι τρεις απόπειρες) , κατά τις οποίες είχαν αφαιρέσει έναν καταλύτη από σταθμευμένο όχημα, χαλκοσωλήνες, εργαλεία, τμήμα από λέβητα και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνάει τα (1.000) ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν ενδελεχείς έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, εξιχνίασαν τις κλοπές και ταυτοποίησαν τα στοιχεία του άνδρα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis