Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 06/07/2021

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχημάτισαν δικογραφίες, κατά περίπτωση, σε βάρος εννέα (9) συνολικά ατόμων, για περιπτώσεις ληστείας, απατών και κλοπών.

Ειδικότερα:

  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος έξι (6) ατόμων, κατά περίπτωση, ηλικίας 21, 22, 42 (γυναίκα), 40, 31 και 18 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο πρώτοι ενέχονται (κατά μόνας) σε περίπτωση απάτης με τη χρήση υπολογιστή, η τρίτη σε περίπτωση απάτης, με αφορμή αγοραπωλησία μέσω διαδικτυακής αγγελίας, ο 40χρονος σε υπόθεση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας, ο 31χρονος σε περίπτωση κλοπής χρηματικού ποσού από την κατοχή ημεδαπού και 18χρονος σε απόπειρα κλοπής από οικία.
  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 23 και 44 ετών για περιπτώσεις ληστείας και κλοπών αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο πρώτος μαζί με συνεργό του, διέρρηξαν κατάστημα οπτικών και στη συνέχεια αφαίρεσαν (68) ζευγάρια γυαλιά, (1) φορητό υπολογιστή και (1) κυτίο με κέρματα, ενώ στη συνέχεια όταν έγιναν αντιληπτοί από πολίτη, ο 23χρονος χρησιμοποίησε σωματική βία προκειμένου να διατηρήσουν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα. Σε ό,τι αφορά τον 44χρονο, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι διέρρηξε τέσσερις (4) οικίες αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα.
  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου αλλοδαπού, ο οποίος εντός αστικού λεωφορείου βρήκε και ιδιοποιήθηκε πορτοφόλι έτερου αλλοδαπού, όπου περιείχε χρηματικό ποσό, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis