Επίθεση αναρχικών στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων στο Μοσχάτο

Επίθεση αναρχικών στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων στο Μοσχάτο

Ανακοίνωση για την επίθεση με βόμβες μολότοφ στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων στο Μοσχάτο που είχε γίνει στις 10 Οκτωβρίου αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org

Αναλυτικα η ανακοίνωση:

Επιθεση στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΚΕΠΥΟ) Μοσχάτου στις 10/10/21

Το επιτελικό κράτος οργανώνεται, εξοπλίζεται και εκτελεί.

Στα χρονίκα της πανδημίας, όπου η κυβέρνηση Μητσοτάκη περιέστειλε την ελευθερία μας με κάθε δυνατό τρόπο, ήταν αναμενόμενο να προχωρήσει όχι μόνο στον εφοπλισμό των επίγειων δυνάμεων της αλλά και στην ενίσχυση της ηλεκτρονικής της ηγεμονίας.

Με την πρόφαση της παροχής υπηρεσιών τηλεδιάσκεψης, για την κάλυψη των αναγκών τηλεκπαίδευσης, δορίζονται τα στοιχεία 1,6 εκατομμύρια χρηστών της πλατφόρμας WebEX στην εταιρία Cisco, όπου μπορεί να τα χρησιμοποιήση εκ νέου για δικούς της επιχειρηματικούς σκοπούς. Οι ζωές μας ως αποτέλεσμα τηλεμετρίας εμπορευματοποιούνται και μεταπωλούνται διαρκώς προς κάθε ενδιαφερόμενο. Κατηγοριοποιούνται και αποθηκεύονται επαόριστον.

Ψηφιοποιημένη βάση δεδομένων θέλει η ελληνική κεντρική διοίκηση, για την πάταξη της ανομίας ή μάλλον για τον απόλυτο έλεγχο της.

Δεκέμβρη του 2020 αποκαλύπτεται η κρυφή συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία Palantir Technologies όπου παρέχει το γραφικό περιβάλλον και ενσαρκώνει μια τρομακτική πραγματικότητα συνεχής παρακολούθησης, καταγραφής και ανατροφοδότησης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο εν λόγο μιλιταριστικός, επιχειρηματικός όμηλος με πλάτες την CIA και διασυνδέσεις σε όλο τον κόσμο φέρεται να παίζει σημαντικό ρόλο, σε στρατιγικής σημασίας κινήσεις, πολλών κρατικών μέσων. Πέρα από την ψηφιοποίηση των δεδομένων παρέχει και τρόπους αντιμετώπισης καταστάσεων όπως η καταπολέμηση της τρομοκράτιας, του μεταναστευτικού και η υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας στο Αιγαίο, είναι κομμάτι από τις υπηρεσίες που αξιοποιεί και διέπουν την ελληνική πραγματικότητα.

Σαν να μην αρκούν τα σκάνδαλα της σαπουνόπερας που αποκαλέιται κυβέρνηση, έρχεται να γίνει το κερασάκι στην τουρτα, μια πρακτική στοχοποίησης που παρατηρούμε για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα (βλ. υποθ. των 8, Νέα Σμύρνη). Την Πέμπτη 4/9/21 σύντοφος που συνελήφθη στην κατειλημμένη πρυτανεία του Ε.Μ.Π στις 13/11/20 καλείται να δώσει γενετικό υλικό. Το παραμύθι αυτό δεν τελειώνει εκεί, αλλά επεκτείνεται στην κλήση 13 άλλων συντρόφων, γενετικά αντρών που συνελήφθησαν εκείνο το βράδυ. DNA που βρέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. στην κατειλημμένη πρυτανεία σε δύο άδεια μουκάλια, υποτίθεται ότι ταυτίστηκε με εύρεση κηλίδων αίματος σε χαρτί μετά από γεγονότα στα Εξάρχεια 7/12/14 .

Όπως εύκολα αντιλαμβανόμαστε βέβαια, αίτια όλου αυτού είναι το φακέλωμα και η δημιουργία σεναρίων επιστημονικής φαντασίας για το ανταγωνιστικό κίνημα. Οι περισσότεροι συληφθέντες το '14 ήταν ανήλικοι (13,14 ετών)και άλλοι στην επαρχία.

Κλείνοντας λοιπόν η δράση μας στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων είναι μια ένδειξη αλληλεγγύης στους συντρόφους, αλλά και μια επιπρόσθετη πινελιά στον συστημικό πόλεμο.

ΥΓ1 Καλούμε σε στήριξη της εβδομάδας αλληλεγγύης για τους 14. (25/10-31/10)

ΥΓ2 Καλούμε σε συνεχή μπαραζ επιθέσεων

ΥΓ3 Σταματήστε κάθε δίωξη στους συντρόφους μας, την βίαιη καταστολή στις διαδηλώσεις και τις εκκενώσεις σε κατειλημμενους χώρους, γιατί την επόμενη φορά δεν θα επιτεθούμε σε τζαμαρίες και ντουβάρια

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ-ΕΣ