Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 30/12/2014

Ένας άνδρας-φρουρός της πρεσβείας του Κατάρ στην Άγκυρα τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα που ρίχτηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ όταν ο φύλακας της Πρεσβείας του Κατάρ, Οκτάυ Γκουρμπούζ, βρήκε από την φυλάκιο προκειμένου να απομακρύνει οδηγό που είχε σταθμεύσει παράνομα το αυτοκίνητό του μπροστά από την πρεσβεία. Την ίδια στιγμή διερχόμενο αυτοκίνητο άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα ο φύλακας να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομιστεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό και οι μέχρι τώρα ενδείξεις δειχνουν ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, γράφει η Daily Sabah.

Να σημειωθεί ότι παραμονές Χριστουγέννων επισκέφθηκε ο Εμίρης του Κατάρ  Sheikh al-Thani,στην Τουρκία: Σκοπός της επίσκεψής του ήταν η διαμεσολάβηση για τον τερματισμό της έντασης στις σχέσεις Τουρκίας Αιγύπτου. Μάλιστα ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής Κυβέρνησης, κ. Bulent Arinc, φέρεται να δήλωσε ότι οι σχέσεις της Τουρκίας με τις χώρες του Κόλπου σύντομα θα βελτιωθούν και ότι επιθυμούν  να έχουν καλές σχέσεις με την Αίγυπτο.  

Σύμφωνα με τη Zaman, ο Εμίρης μετέφερε το μήνυμα ότι η εξομάλυνση των σχέσεων με την Αίγυπτο είναι αναπόφευκτη και ότι η Τουρκία οφείλει να αναθεωρήσει τις πολιτικές της. Αίσθηση έκανε η συμμετοχή και του  επικεφαλής της Υπηρεσίας Μυστικών Πληροφοριών ΜΙΤ κ. Χακάν Φιντάν.στην συνάντηση του Εμιρη με τον κ. Ερντογαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis