Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:29 | 05/11/2021

Κοινή ανακοίνωση των Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ,  Α.Ε.Α.Ε.  και Ε.Α.Ε.Α.Α. :

Τη Σχολή Αξιωματικων Ελληνικής Αστυνομιας επισκέφτηκαν σήμερα τα Προεδρεία της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., της Ένωσης Αξιωματικων Ελληνικής Αστυνομιας Αττικής και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος στα πλαίσια των δράσεων τους. Εκεί γίναμε δεκτοί από το Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας Υποστράτηγο κ. Εμμανουήλ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ , το Διοικητή της Σχολής Αξιωματικων Ταξίαρχο κ. Ιωάννη ΤΖΟΥΒΑΝΑ και το Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Υπαστυνόμων Α/Α’ κ. Γεώργιο ΔΡΙΒΑ και συζητήσαμε σχετικά με τα θέματα της αστυνομικής εκπαίδευσης. Επίσης, συζητήσαμε με τους Δόκιμους Υπαστυνόμους, ανταλλάσσοντας προβληματισμούς και απόψεις με τη νέα γενιά Αξιωματικων του Σώματος που αποτελεί την ελπίδα και το καμάρι όλων μας.

Η Ομοσπονδία και η Αθλητική Ενωση στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της σημαντικής προσπάθειας που καταβάλλουν οι Αξιωματικοί της Σχολής, της βελτίωσης τόσο των συνθηκών διαβίωσης των Δοκίμων Υπαστυνόμων όσο και της παρουσίας τους σε διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις μεταξύ των παραγωγικών σχολών των Ε.Δ. και Σ.Α. προσέφεραν εμφανίσεις για τις ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, μπάλες για τα αντίστοιχα αθλήματα καθώς και ένα δάπεδο γυμναστηρίου ( τατάμι ) για την πλήρη κάλυψη του γυμναστηρίου της Σχολής.

 

https://poaxia.gr/images/111.jpg

Θα θέλαμε να συγχαρούμε δημόσια τους Αξιωματικούς-Εκπαιδευτές της Σχολής για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και το ήθος που τους διακρίνει στην προετοιμασία των νέων και φερέλπιδων Αξιωματικων του Σώματος. Τέλος, οφείλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στον Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας για το νέο πρόσωπο που έχει αναδείξει όσον αφορά τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος των Σχολών και κυρίως στον τομέα της ασφάλειας ( δημιουργία Φρουράς, σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης στην κεντρική είσοδο κ.α.) αλλά και γενικότερα στον ευπρεπισμό τους.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικων Αστυνομιας, η Αθλητική Ενωση Αστυνομικών Ελλάδος και η Ενωση Αξιωματικων Ελληνικής Αστυνομιας Αττικής θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για το κοινό καλό και το όφελος των γυναικών και ανδρών συναδέλφων μας.    

Πρόεδρος Π.Ο.ΑΞΙ.Α.              Πρόεδρος Α.Ε.Α.Ε.                 Πρόεδρος Ε.Α.Ε.Α.Α.  

    ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας                ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος               ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κανέλλος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis