Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:20 | 15/01/2015

 

Ο συνδυασμός μας συνεχίζοντας τις επισκέψεις στις υπηρεσίες της πόλη μας προκειμένου την άμεση γνωστοποίηση των προβλημάτων των υπηρετούντων συναδέλφων επισκέφθηκε το Α.Τ. Αμπελοκήπων, αναλυτικότερα

Την τετάρτη 14/01/2015 τα μέλη του συνδυασμού μας ΚΟΚΟΝΑΣ Άριστείδης, Τελιωρίδης Στέφανος, ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ Αναστάσιος, ΠΙΤΣΑΡΗΣ Γεώργιος και Καλευράς Αλέξανδρος πραγματοποίησαν επίσκεψη στο ΑΤ Αμπελοκήπων.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης και στις σχετικές συζητήσεις με τους εκεί υπηρετούντες συναδέλφους και την Διοίκηση της Υπηρεσίας αναφέρθηκαν και συζητήθηκαν τα προβλήματα που τους απασχολούν και επιβαρύνουν το καθημερινό υπηρεσιακό τους έργο.


- Έλλειψη προσωπικού σε μια υπηρεσία που βρίσκεται στο Δυτικό τομέα του πολεοδομικού ιστού της πόλης της Θεσσαλονίκης με όλες τις ιδιομορφίες της σε συνδιασμό με το γεγονός οτι καλείται καθημερινά σαν υπηρεσία να αναπληρώσει και να ενισχύσει τα λαμβανόμενα μέτρα Αστυνόμευσης τα οποία είναι ολοένα και αυξανόμενα.

- Συνέπεια της έλλειψης προσωπικού και της συνεχής εμφάνισης μέτρων τάξης,πολλες φορές είναι να μη μπορεί να καταστεί εφαρμόσιμη η έκδοση ή και ακόμα η τήρηση εβδομαδιαίου προγράμματος υπηρεσίας, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο το εκεί υπηρετών προσωπικό.

- Έλλειψη υπηρεσιακών οχημάτων για την κάλυψη των υπάρχουσων υπηρεσιακών αναγκών, καθώς το όχημα του εν λόγω τμήματος έχει διατεθεί λόγω υπηρεσιακών αναγκών σε άλλη υπηρεσία.

- Πραγματοποίηση εποχούμενων περιπολιών με κοινό όχημα και πλήρωμα από όμορα τμήματα με συνέπεια τη δημιουργία δυσμεγέθη τομέα αστυνόμευσης,και την φυσική αδυναμία του προσωπικού λόγω της μεγάλης απόστασης στην άμεση ανταποκρίση των εκάστοτε συμβάντων.

- Μη λειτουργικές και παλαιωμένες κτιριακές εγκαταστάσεις, με χαρακτηριστικο γνώρισμα την πεπαλαιωμένη σκοπιά στην είσοδο του τμήματος,για την οποία απαιτείται άμεση αντικατάσταση της με ''σκοπιά'' νέου τύπου που θα πληρεί όλε τις προυποθέσεις ασφαλείας ΠΡΩΤΑ του συναδέλφου που θα εκτελεί υπηρεσία σκοπού.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ''ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ''
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

enomenithessaloniki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis