Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:53 | 12/08/2015

Τις τελευταίες μέρες στην περιοχή Ελαιώνας στο Βοτανικό πραγματοποιούνται έργα για την τοποθέτηση προσωρινών κατοικιών οι οποίες θα φιλοξενήσουν τους μετανάστες οι οποίοι έχουν κατακλύσει το κέντρο της Πρωτεύουσας και έχουν «βουλιάξει» τα ελληνικά νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων. Από την έναρξη των έργων αστυνομικές δυνάμεις από τα όμορα Αστυνομικά Τμήματα καθώς και μετακινημένοι αστυνομικοί από το σχέδιο «Θησέας» επιφορτίστηκαν τη φύλαξη των παραπάνω έργων.

    Η Ένωση Αθηνών επισκέφθηκε τους συναδέλφους στο σημείο για να διαπιστώσει τις συνθήκες εργασίας τους, λόγω του ιδιόμορφου της περιοχής, των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούν αυτή την εποχή και των ιδιαίτερων συνθηκών υγιεινής και ασφαλείας. Οι συνάδελφοι που βρίσκονται εκεί, μας δήλωσαν ότι επικρατούν ικανοποιητικές συνθήκες, δεδομένου  του σημείου, αφού διατίθεται σε εικοσιτετράωρη βάση υπηρεσιακό όχημα με κλιματισμό. Επιπλέον η Ένωση ζήτησε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής να υπάρχει διοικητική μέριμνα η οποία και άρχισε να παρέχεται με πρωτοβουλία της παρακείμενης Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.

    Θα συνεχιστούν οι επισκέψεις – συναντήσεις με τους συναδέλφους που υπηρετούν εκεί για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν στο μέλλον.

 

 

                                                               Για το Δ.Σ.

                     - Ο -                                                                                   - Ο -

                 Πρόεδρος                                                                     Γεν. Γραμματέας

 

   ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                                                          ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

 

 

 

 

 

 

 

http://www.easya.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis