Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:31 | 27/11/2016

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Ακαρνανίας

Συνάδελφοι,

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την Ένωση μας η επίσκεψη του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνου στην Δ.Α. Ακαρνανίας.

Η Ένωση μας αφού καλωσορίσει τον κ. Αρχηγό θα τονίσει μία σειρά από προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι υπηρετούντες Αστυνομικοί στην Δ.Α. Ακαρνανίας, και συγκεκριμένα τα εξής:

1. Την δημιουργία και στελέχωση μόνιμης Διμοιρίας Υποστήριξης της Δ.Α Ακαρνανίας,
2. Την δημιουργία Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, λόγω της ολοκλήρωσης του έργου της Ιόνιας Οδού,
3. Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρετούντες Αστυνομικοί στο Α.Τ Βόνιτσας το οποίο επιτηρεί και αστυνομεύει το πολιτικό Αεροδρόμιο του Ακτίου, το οποίο λειτουργεί σε ετήσια βάση.
4. Την χρησιμοποίηση από την πλευρά της Διοίκησης του επιτυχημένου θεσμού των «Αστυνόμων της Γειτονιάς» για την επίδοση εγγράφων και άλλων καθηκόντων ξένων από τον πραγματικό ρόλο τους.
5. Την αποκλειστική χρήση Συνάδελφων μας που έχουν τεθεί σε κατάσταση υπηρεσίας γραφείου οι οποίοι έχουν κληθεί να στελεχώσουν σε δύο βάρδιες (07:00-14:30 και 14:30-22:00) ελέγχου και καταγραφής εισερχόμενων ατόμων – επισκεπτών την είσοδο (αίθριο, ισόγειο) του Αστυνομικού Μεγάρου της Δ.Α. Ακαρνανίας ενισχύοντας τα μέτρα Ασφαλείας του κτιρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πένθος για την οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. - " Έφυγε" 47χρονος Αστυνομικός

Εφόσον λοιπόν οι ανωτέρω συνάδελφοι όπως προκύπτει από τις διαταγές της Υπηρεσίας εκτελούν γραμματειακή υπηρεσία καταγραφής ατόμων τότε γιατί την ανωτέρω υπηρεσία δεν την στελεχώνουν και οι πολιτικοί υπάλληλοι της Ελληνικής Αστυνομίας?

Πάντα με στόχο την ορθολογικότερη χρήση και αξιοποίηση των ανωτέρω Υπαλλήλων.

Συνάδελφοι η Ένωση μας, θα αναδεικνύει τα προβλήματα των υπηρετούντων Αστυνομικών της Δ.Α Ακαρνανίας προς την ηγεσία με επιχειρήματα και προτάσεις με στόχο την ορθολογικότερη χρήση του Αστυνομικού προσωπικού προς όφελος της κοινωνίας και του Έλληνα πολίτη.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis