Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 10/08/2021

Ενας 48χρονος καταζητούμενος, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης "Επαναστατική Αυτοάμυνα", συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη. Ο Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης μεταφέρθηκε σήμερα Τρίτη στον εισαγγελέα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Στον Εισαγγελέα ο 48χρονος που συνελήφθη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση  [εικόνες]
 
Μεταφορά Τρομοκράτη
 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης συνελήφθη λίγο μετά τη διάπραξη ληστείας με τη απειλή καλάσνικοφ σε υποκατάστημα της Alpha Bank στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που τον αναζητούσαν μετά τη ληστεία.

Με βάση πληροφορίες, τα ίχνη του 48χρονου είχαν ήδη εντοπιστεί από την Αντιτρομοκρατική, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα και παρέλαβε τον συλληφθέντα.

 

Η ληστεία σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Χολαργό

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης πριν από περίπου 1,5 χρόνο όταν συνελήφθησαν δύο άλλα μέλη της οργάνωσης μετά τον εντοπισμό γιάφκας στον Χολαργό. Ο ίδιος είχε καταφέρει να διαφύγει αν και τραυματισμένος, καθώς φέρεται ότι συμμετείχε σε ένοπλη ληστεία τον Οκτώβριο του 2019 σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Χολαργό κατά την οποία αυτοτραυματίστηκε στο πόδι κατά λάθος με καλάσνικοφ.

Ο 48χρονος τρομοκράτης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ Θεσσαλονίκης να κινείται οδηγώντας κλεμμένο αυτοκίνητο. Στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν 8.275 ευρώ, ένα καλάσνικοφ, 30 φυσίγγια και ασύρματος.

Κατασχεθέντα
 
Καλάσνικοφ Ασύρματος
 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis