Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:00 | 03/12/2021

Ο φακός χειρός NightStick® VIRIBUS™ Dual-Light™, που περιλαμβάνεται στη συλλογή προϊόντων της NEOMED, είναι ένας εξαιρετικά πρακτικός και ισχυρός φανός. Κατασκευασμένος από την Bayco Products Αμερικής είναι πολυλειτουργικός, αποδίδει εστιασμένη και διάχυτη δέσμη φωτός - καθώς και συνδυασμό αυτών για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα όταν βρίσκεστε σε κίνηση - και είναι ιδανικός για να διαπερνάει τον καπνό και να φωτίζει αντικείμενα σε μεγάλο βάθος.

Είναι σχεδιασμένος για να καλύπτει τις υψηλές ανάγκες και απαιτήσεις εργαζομένων στην πυρόσβεση, στη διάσωση αλλά και στη βιομηχανία ενώ αποτελεί και μια εξαιρετική επιλογή για τον εξοπλισμό πυροσβεστικών οχημάτων, ασθενοφόρων και πλοίων.

Ο φακός NightStick® VIRIBUS™ Dual-Light™ είναι πιστοποιημένος από το Αμερικάνικο πρότυπο ασφαλείας NFPA-1971-8.6 (2013) και είναι κατασκευασμένος από πολυμερές νάιλον γεμάτο με ίνες γυαλιού. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικός στα χημικά και είναι αντιεκρηκτικός, κατάλληλος και πιστοποιημένος ATEX II 1 G Ex ia op is IIC T3 Ga για χρήση σε επικίνδυνα περιβάλλοντα Ζώνης 0. Είναι επίσης ανθεκτικός στις κρούσεις, στις πτώσεις από ύψος έως και δύο μέτρα, και προσφέρει απόλυτη προστασία από σκόνες και μικροσωματίδια καθώς και αδιάβροχη προστασία IP-67, αντέχει δηλαδή σε βάθος ενός μέτρου έως και τριάντα (30) λεπτά.

Ο αντιεκρηκτικός φακός LED NightStick® VIRIBUS™ Dual-Light™ χρησιμοποιεί λαμπτήρες υψηλής τεχνολογίας της πρωτοπόρου στο είδος εταιρείας CREE® με διάρκεια ζωής έως και 50.000 ώρες. Είναι από άθραυστο πολυανθρακικό υλικό με αντιχαρακτική επικάλυψη και σε συνδυσμό με ένα υψηλής αποδοτικότητας, βαθύ παραβολικό κάτοπτρο αποδίσει έντονη και εστιασμένη ακτίνα φωτός μέγιστης έντασης 210 Lumen και 37.125 Candela.

Ο φανός LED NightStick® VIRIBUS™ Dual-Light™ λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία Lithium-Ion και διαθέτει φορτιστή εγκεκριμένο από το Αμερικάνικο πρότυπο NFPA-1901 (2009) και παροχέα ρεύματος. Έχει μεγάλα πλήκτρα ενεργοποίησης για πολύ εύκολη και γρήγορη ενεργοποίηση ακόμη και αν ο χρήστης φοράει γάντια, διαθέτει πρακτική χειρολαβή καθώς και ιμάντα για την ανάρτησή του στον ώμο.

Ο επαναφορτιζόμενος φακός LED NightStick® VIRIBUS™ Dual-Light™ διαθέτη εστιασμένη δέσμη, διάχυτη δέσμη καθώς και ταυτόχρονης χρήσης και των δύο με τη λειτουργία Dual Light™.

Οι δύο δέσμες έχουν τρεις επιλογές φωτεινότητας. Την υψηλή (ένταση 210 Lumen, εμβέλεια 384 μέτρα και διάρκεια συνεχούς χρήσης 12 ώρες - 14 ώρες στη διάχυτη δέσμη), τη μεσαία (ένταση 100 Lumen, εμβέλεια 251 μέτρα και διάρκεια συνεχούς χρήσης 19 ώρες) και τη χαμηλή - Survival Mode στη διάχυτη δέσμη - (ένταση 30 lumen, εμβέλεια 164 μέτρα και διάρκεια συνεχούς χρήσης 65 ώρες). Η λειτουργία Dual Light™ έχει ένταση 300 Lumen, εμβέλεια 309 μέτρα και διάρκεια συνεχούς χρήσης 9 ώρες και 15 λεπτά.

Πιέζοντας τον αριστερό διακόπτη προς τα εμπρός ενεργοποιείται η εστιασμένη δέσμη. Για να επιλέξετε το επίπεδο φωτεινότητας πιέστε και κρατήστε πατημένο το αριστερό διακόπτη προς τα εμπρός. Ο φακός θα εναλλάσει τις επιλογές από υψηλή σε μεσαία έως χαμηλή κυκλικά και με ρυθμό περίπου μίας επιλογής ανά δευτερόλεπτο. Απελευθερώστε το διακόπτη για να παραμείνει στη λειτουργία φωτεινότητας που επιθυμείτε. Πιέστε ξανά τον αριστερό διακόπτη για να σβήσετε το φως.

Αντίστοιχα, πιέζοντας το δεξί διακόπτη προς τα εμπρός ενεργοποιείται η διάχυτη δέσμη. Για να επιλέξετε το επίπεδο φωτεινότητας πιέστε και κρατήστε πατημένο το δεξί διακόπτη προς τα εμπρός. Ο φακός θα εναλλάσει τις επιλογές από υψηλή σε μεσαία έως Survival Mode και με ρυθμό περίπου μίας επιλογής ανά δευτερόλεπτο. Απελευθερώστε το διακόπτη για να παραμείνει στη λειτουργία φωτεινότητας που επιθυμείτε. Πιέστε ξανά το δεξί διακόπτη για να σβήσετε το φως.

Η λειτουργία Dual-Light™ επιτρέπει στον χρήστη να ενεργοποιεί ταυτόχρονα την εστιασμένη με τη διάχυτη δέσμη. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Dual Light™ επιλέξτε το κατάλληλο επίπεδο φωτεινότητας σε κάθε δέσμη διαδοχικά. Πιέστε και αφήστε τον αριστερό και το δεξί διακόπτη προς τα εμπρός για να σβήσετε την εστιασμένη και την διάχυτη δέσμη αντίστοιχα.

Ο αντιεκρηκτικός φανός NightStick® VIRIBUS™ Dual-Light™ διαθέτει επίσης δύο μικρούς φακούς που αποδίδουν πράσινο φως στο πίσω μέρος καθώς και λειτουργία στροβοσκοπικού φωτός (strobe light) τόσο με τους πίσω φακούς όσο και με τη διάχυτη δέσμη.

Πιέστε τον αριστερό διακόπτη προς τα πίσω για να ενεργοποιήσετε τα πίσω πράσινα φώτα και πιέστε ξανά το διακόπτη προς τα πίσω για να τα σβήσετε τα φώτα. Πιέστε και κρατήστε πατημένο τον αριστερό διακόπτη προς τα πίσω για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία strobe light με τα πίσω φώτα.

Τέλος, πατήστε το δεξί διακόπτη προς τα πίσω για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία strobe light με τη διάχυτη δέσμη Πατήστε το διακόπτη προς τα πίσω και πάλι για να απενεργοποιήσετε το φανάρι του προβολέα.

Χαρακτηριστικά

  • Σχεδιασμένος και κατασκευασμένος από την Bayco Products Αμερικής κάτω από αυστηρούς ελέγχους
  • Εξαιρετικά πρακτικός και ισχυρός πολυλειτουργικός φανός
  • Ιδανικός για τις υψηλές απαιτήσεις της πυρόσβεσης, της διάσωσης αλλά και της βιομηχανίας
  • Εξαιρετική επιλογή για τον εξοπλισμό πυροσβεστικών οχημάτων, ασθενοφόρων, εργοστασίων και πλοίων
  • Χρησιμοποιεί λαμπτήρες LED CREE® υψηλής τεχνολογίας και με διάρκεια ζωής έως και 50.000 ώρες
  • Κατασκευασμένος κάτω από αυστηρούς ελέγχους και είναι πιστοποιημένος από το Αμερικάνικο πρότυπο ασφαλείας NFPA-1971-8.6 (2013)
  • Κατασκευασμένος από πολυμερές νάιλον γεμάτο με ίνες γυαλιού
  • Εξαιρετικά ανθεκτικός στα χημικά, στις κρούσεις και στις πτώσεις από ύψος έως και δύο μέτρα
  • Αντιεκρηκτικός, κατάλληλος και πιστοποιημένος για χρήση σε επικίνδυνα περιβάλλοντα Ζώνης 0
  • Προσφέρει απόλυτη προστασία από σκόνες και μικροσωματίδια καθώς και αδιάβροχη προστασία IP-67
  • Υψηλής αποδοτικότητας βαθύ παραβολικό κάτοπτρο
  • Έντονη και εστιασμένη ακτίνα φωτός ιδανική για να διαπερνάει τον καπνό και να φωτίζει αντικείμενα σε μεγάλο βάθος
  • Τρεις επιλογές λειτουργίας - με εστιασμένη δέσμη φωτός, με διάχυτη δέσμη φωτός ή και με τις δύο ταυτόχρονα (Dual-Light™)
  • Δύο μικροί φακοί στο πίσω μέρος που αποδίδουν πράσινο φως
  • Έχει μέγιστη απόδοση 210 Lumen, με μέγιστη πυκνότητα 37.125 Candela και μέγιστη εμβέλεια τα 384 μέτρα

 

Δείτε περισσότερα για τον συγκεκριμένο φακό εδώ

 

Neomed logo

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis