Επικοινωνία του Προέδρου της Ένωσης Ν/Α Γιώργου Καλλιακμάνη με τον Γ.Α.Δ.Α. για τα ρεπό ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας

Επικοινωνία του Προέδρου της Ένωσης Ν/Α Γιώργου Καλλιακμάνη με τον Γ.Α.Δ.Α. για τα ρεπό ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας

Μετά από φήμες πως εξαιτίας των επικείμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων θα κοπούν οι ημερήσιες αναπαύσεις του αστυνομικού προσωπικού, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ είχε προσωπική επικοινωνία με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο Γεώργιο ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως δεν έχει εκδοθεί σχετική διαταγή για αναστολή των ημερήσιων αναπαύσεων.

Εκείνο το οποίο έχει διαταχθεί, είναι να υπάρχει επαγρύπνηση και αυξημένη ετοιμότητα του προσωπικού για την αντιμετώπιση πιθανών επιπτώσεων από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες επιβάλλεται να ακούμε τους καθ’ ύλην ιεραρχικά αρμοδίους, με τους οποίους, η Ένωσή μας έχει άμεση επικοινωνία και ενημέρωση όταν αυτό καθίσταται απαραίτητο.

                                 Για το Δ.Σ.

               -Ο-                                                                              -Ο-
          Πρόεδρος                                                             Γενικός Γραμματέας
 ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                          ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος