Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:35 | 13/05/2015

Επιλοχίας συγγραφέας παρουσιάζει το βιβλίο του και παραχωρεί τα όποια έσοδα προκύψουν σε ίδρυμα. Στα συγχαρητήρια της ΠΟΕΣ πρέπει όλοι να προσθέσουμε τα δικά μας.Και όσοι Χανιώτες μπορούν να πάνε στην παρουσίαση του βιβλίου το Σάββατο.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΣ:

Το ερχόμενο Σάββατο 16 Μαΐου 2015 και ώρα 19.30΄ ο συνάδελφός μας Επιλοχίας Δημητρόπουλος Παναγιώτης, συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας, θα παρουσιάσει το νέο του έργο, με τίτλο: "Η Μαγεμένη Ευχή", στη δημοτική βιβλιοθήκη Χανίων. Με απόφασή του τα έσοδα του βιβλίου του θα παραχωρηθούν στο ίδρυμα "Στέγη Κοριτσιών του Αγίου Νεκταρίου".


"Διότι ο κύκλος της προσφοράς δεν πρέπει να μείνει ημικύκλιος. Διότι όταν μιλούμε για παιδιά δεν πρέπει να μένουμε απλά στον καλό το λόγο. Κάνουμε την υπέρβαση ψυχής. Διότι μέσα από τα μάτια των παιδιών μπορείς και βλέπεις του παιδιού σου τα μάτια. Και μέσα από του παιδιού σου, όλων των παιδιών. Την πρωτοβουλία μου αυτής της προσφοράς, πιστεύω να την ακολουθήσουν και άλλοι που σχετίζονται με την παιδική ψυχή και ο κύκλος αυτός να μεγαλώσει. Τους το χρωστάμε. Διότι αν θέλουμε και η δική μας ψυχή να θεραπευτεί μόνο μέσα από αυτά μπορεί να γίνει. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε", δήλωσε ο ίδιος ο συγγραφέας.


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών συγχαίρει τον Επιλοχία Δημητρόπουλο Παναγιώτη για αυτή του την πρωτοβουλία και του εύχεται το μακρυνό ταξίδι που διάλεξε να ακολουθήσει με το ποταμόπλοιο της παιδικής ψυχής να βρει αληθινούς συνταξιδιώτες.

ΠΗΓΗ: onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis