Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:00 | 13/01/2020

Με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συναντήθηκε στην Αθήνα ο βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός όπου έθεσε το μείζον ζήτημα αξιοποίησης της πρώην Σχολής Αστυφυλάκων, αλλά και αιτήματα των αστυνομικών υπαλλήλων της Δ/νσης Αστυνομίας Καρδίτσας.

Ο κ. Κωτσός εξέφρασε την αναγκαιότητα να αναζητηθούν τρόποι ώστε οι εγκαταλελειμμένες εδώ και χρόνια κτιριακές εγκαταστάσεις, οι βοηθητικοί χώροι, τα γήπεδα ασκήσεων και ο εξοπλισμός της Σχολής, να χρησιμοποιηθούν για την ικανοποίηση εκπαιδευτικών αναγκών προσωπικού (Ομάδες ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ) της ΕΛ.ΑΣ.. Παράλληλα, στο πλαίσιο της Επιστολής που είχε στείλει τον περασμένο Αύγουστο (2019), συζήτησε με τον υπουργό την προοπτική επαναλειτουργίας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας.

Σε ό,τι αφορά στα αιτήματα των Αστυνομικών, ο κ. Κωτσός μετέφερε στον υπουργό ότι χρειάζονται την προμήθεια καταλλήλως διαμορφωμένου οχήματος μεταφοράς Δ.Υ., νέων περιπολικών, μοτοσικλετών, πλαστικές ασπίδες, κράνη, σακίδια μεταφοράς, προσωπίδες, αλεξίσφαιρα γιλέκα, περικνημίδες και άλλα επιχειρησιακά εφόδια.

Επίσης, ο κ. Κωτσός ζήτησε από τον κ. Χρυσοχοΐδη ο οποίος υπηρέτησε ως νομάρχης στον Νομό Καρδίτσας, τη συνδρομή του στην προώθηση γενικότερων ζητημάτων της περιοχής μας όπως είναι: η ολοκλήρωση των έργων Αχελώου, η εγκατάσταση κλειστών αρδευτικών δικτύων και η κατασκευή της σήραγγας Τυμπάνου (Αργιθέας).

Ο υπουργός που είναι γνώστης όλων των παραπάνω θεμάτων, εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στην επίλυσή τους.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Πηγή: eleftheria.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis