Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:39 | 05/01/2022

Τέτοια… υπεξαίρεση χρημάτων δεν έχει γίνει στον αιώνα τον άπαντα! Μετά από ένα ντόμινο αλυσιδωτών συμπτώσεων ένας εργάτης σε στάνη, στο χωριό Καραϊσκάκη της Αιτωλοακαρνανίας, βρέθηκε με 50.000 ευρώ και μέσα στις γιορτές πρόλαβε να σπαταλήσει για ατομική διασκέδαση και σε κεράσματα το ποσό των 14.000 ευρώ!

Ας πάρουμε την πρωτόγνωρη ιστορία από την αρχή. Στο χωριό δύο αδελφοί διατηρούν μίνι μάρκετ και σ’ ένα πλαστικό δοχείο ο ένας, χωρίς να γνωρίζει ο άλλος, είχε τοποθετήσει 50.000 ευρώ για φύλαξη. Μεταξύ 22 και 24 Δεκεμβρίου, στη βάρδια του αδελφού που είχε άγνοια, πουλήθηκε το πλαστικό δοχείο, με τις 50.000 ευρώ σε έναν βοσκό!

Ο τελευταίος μόλις έφτασε στο σπίτι του έδωσε το δοχείο στον εργάτη του, με την εντολή να το μεταφέρει στην στάση. Πράγματι έτσι συνέβη κι εκεί ο εργάτης διαπίστωσε ότι το δοχείο περιείχε 50.000 ευρώ. Μακάρισε, λοιπόν, την τύχη του και άρχισε να ξοδεύει. Το έριξε στην κραιπάλη και κερνούσε όλο το χωριό μέχρι προχθές. Συνολικά πρόλαβε και σπατάλησε 14.000 ευρώ!

Στο μεταξύ, ήρθε η στιγμή που ο ένας αδερφός διαπίστωσε ότι έλειπε το πλαστικό δοχείο με τις οικονομίες του και ρωτώντας τον αδερφό του πληροφορήθηκε ότι είχε πουληθεί!

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ευτυχώς το μίνι μάρκετ διέθετε κάμερες ασφαλείας, οπότε διαπιστώθηκε ότι το δοχείο είχε πουληθεί στον βοσκό, ο οποίος παρέπεμψε τους αστυνομικούς στον εργάτη. Κάτι σαν «ανοίγω τη μεγάλη τσάντα, βγάζω το μικρό τσαντάκι, κλείνο τη μεγάλη τσάντα, ανοίγω το μικρό τσαντάκι…».

Τελικά, το ποσό των 36.000 ευρώ επεστράφη στον δικαιούχο, ενώ για τα υπόλοιπα είναι άγνωστο πως θα διευθετηθεί η διαφορά…

Γιώργος Αναστασόπουλος

pelop.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis