Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:39 | 30/11/2021

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι.!!!

Αισθάνομαι την ανάγκη μέσα από τα βάθη της καρδιά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους και εκείνες, που με τίμησαν με την ψήφο τους, εκφράζοντας την στήριξη τους και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου στις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Αργολίδας.

Επισημαίνω ότι η αμέριστη στήριξη της υποψηφιότητας μου από εσάς, με έστειλε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας. Η εκλογή μου σηματοδοτεί μια νέα σελίδα καθώς θα υπάρχει μια διαφορετική φωνή μέσα σε αυτό, που θα προβάλει τα προβλήματα μας, θα διεκδικεί τα δίκαια  όλων των συναδέλφων και θα καυτηριάζει τις τυχών παρατυπίες των Υπηρεσιών.

Δεσμεύομαι ότι θα κινηθώ υπεύθυνα σε πνεύμα συνεργασίας μαζί με όλους σας για ένα κοινό όραμα της υπεράσπισης και αρωγής υπέρ των συναδέλφων, σε ένα διαρκή συνδικαλιστικό αγώνα για μια σύγχρονη και αποτελεσματική ΕΛ.ΑΣ.. Να βελτιώσουμε τις συνθήκες εργασίας, να αξιώσουμε την άμεση επίλυση των προβλημάτων μας, επιζητώντας τον σεβασμό των εργασιακών μας δικαιωμάτων, να εφαρμοστούν συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στους εργασιακούς μας χώρους, εξασφάλιση σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού, ώστε να θωρακίσουμε τον συνάδελφο για να ανταπεξέλθει στην επικίνδυνη  μάχη κατά της εγκληματικότητας που πραγματοποιείται καθημερινά κάτω από αντίξοες εργασιακές συνθήκες και να βελτιώσουμε την εκπαίδευση & την μετεκπαίδευση των αστυνομικών.

Επίσης δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών όλων αυτών που πίστεψαν στην υποψηφιότητα μου και την στήριξαν και όχι μόνο, γιατί σκοπός μου είναι να ικανοποιήσω και τα υπόλοιπα μέλη, ώστε στις επόμενες εκλογές να γίνουμε πιο πολλοί, ώστε να υπάρχουν πιο πολλές φωνές για την όσο το δυνατόν καλύτερη και αρτιότερη  εκπροσώπηση της Ε.Α.Υ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Η συνδικαλιστική μου εμπειρία από προηγούμενες θητείες στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας θα λειτουργήσει καταλυτικά ως ενεργός δύναμη για σωστές αποφάσεις και κινήσεις υπέρ των συναδέλφων, μέσα από πνεύμα αλληλεγγύης και ενότητας, ο ένας για όλους και όλοι για τον έναν.!!!

Ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα στα προβλήματα όλων των συναδέλφων.!!!

Μαζί συμπορευόμαστε για ένα καλύτερο υπηρεσιακό αύριο.!!!

Να θυμάστε ότι, είμαι ένας από εσάς για εσάς.!!!

Αυτό αντιπροσωπεύω και τίποτα άλλο.!!!

Να έχετε εμπιστοσύνη.!!!

 

Με εκτίμηση Γιάννης Τζαρίμας.

Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis