Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:25 | 07/01/2015

 

Μέσα σε συσκευασίες τροφίμων που είχε αποθηκευμένες στα ντουλάπια της κουζίνας του σπιτιού του στο Αίγιο, έκρυβε τα ναρκωτικά που διακινούσε σε χρήστες της περιοχής ένα ζευγάρι Αλβανών! Οι άνδρες της Ασφάλειας βρέθηκαν στα ίχνη τους όταν συνέλαβαν έναν 46χρονο Έλληνα «πελάτη» τους.

Στην κατοχή του κατέσχεσαν μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και δύο κινητά και ο 46χρονος ομολόγησε ότι είχε... συνεργασία με τον 44χρονο Αλβανό και την 33χρονη ομοεθνή σύζυγό του που του προμήθευαν ναρκωτικά. Αμέσως μετά, οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν στο σπίτι τους.

Στην κρυψώνα που είχαν επινοήσει για να δυσχεράνουν τις έρευνες χωρίς να τα καταφέρουν, οι αστυνομικοί βρήκαν επτά συσκευασίες με 106 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, δύο κινητά και τρεις φωτοβολίδες. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας.

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis