Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:54 | 26/07/2015

Σε σούπερ μάρκετ ναρκωτικών είχαν μετατρέψει τα σπίτια τους στην Τήνο ένας φυγόποινος και η φίλη του, για τους οποίους ερευνάται αν έχουν διαπράξει και διαρρήξεις στο νησί ή τα όσα βρέθηκαν στην κατοχή τους ήταν ανταλλάγματα για τις ουσίες που διακινούσαν.

Ερευνώντας μια υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος υπέβαλαν σε έλεγχο τον 36χρονο άνδρα και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μια καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης επτά μηνών για απόπειρα κλοπής και υπόθεση ναρκωτικών.

Στο σπίτι του και στο σπίτι της 48χρονης φίλης του, όμως, βρέθηκε ένα πλήθος ναρκωτικών όλων των ειδών! Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους 10,2 γραμμαρίων, μεθαδόνη βάρους 727 γραμμαρίων, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα» και τρία ναρκωτικά χάπια για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Ακόμη, βρέθηκαν 39 γραμμάρια λαθραίου καπνού, μια οθόνη υπολογιστή, ένα ασύρματο καταγραφικό εικόνας και 15 κινητά  των οποίων η προέλευση ερευνάται. Το ζευγάρι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis