Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 12/05/2022

Έναν αστυνομικό του Α.Τ. Σκιάθου τραυμάτισε ζευγάρι Αλβανών 35 χρονών, κατά τη διάρκεια ελέγχου παράνομων οικοδομικών εργασιών την περίοδο της καραντίνας, τον έβρισαν και επικαλέστηκαν εφοπλιστή, στη ιδιοκτησία του οποίου εκτελούσαν εργασίες περίφραξης!

Το επεισόδιο έγινε στις 2 Μαΐου 2020, στην παραλία Αχλαδιές Σκιάθου, στη διάρκεια ελέγχου οικοδομικών εργασιών που γινόταν σε συγκρότημα βιλών, ιδιοκτησίας εταιρίας ακινήτων. Ο αστυνομικός πήγε για έλεγχο οικοδομικών εργασιών που γινόταν στον αιγιαλό και όταν ζήτησε να τον ακολουθήσουν στο Τμήμα, το ζευγάρι αλλοδαπών τον έβρισε (που είπε ότι η ιδιοκτησία είναι εφοπλιστή που θα σε γ…), τον απείλησε, ο άνδρας τον έπιασε από το χιτώνιο και τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός, λόγω του κατηφορικού εδάφους να πέσει στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια το ζευγάρι τον χτυπούσε με γροθιές και κλωτσιές, τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο χέρι, στον αυχένα, στο θώρακα και στην κλείδα.

Η δίκη είχε προσδιοριστεί για χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά αναβλήθηκε, μετά από αίτημα των κατηγορούμενων και προσδιορίστηκε για τις 30 Ιανουαρίου 2023, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη δικογραφία υπάρχει υπόμνημα της εταιρίας ακινήτων που διαχειρίζεται το συγκρότημα σύμφωνα με το οποίο δεν είχε δώσει εντολή για κατασκευή κτισμάτων στον αιγιαλό.
Το ζευγάρι αλλοδαπών κατηγορείται για αντίσταση, εξύβριση, απειλή, πρόκληση όλως ελαφράς σωματικής βλάβης από κοινού και για αυθαίρετη κατασκευή.

Μαζί με το ζευγάρι συνελήφθη ένας ακόμη Αλβανός υπήκοος, ο οποίος συνελήφθη για πολεοδομικές παραβάσεις, διότι με το ζευγάρι των «νταήδων» έριξαν σκυρόδεμα σε τοιχίο περίφραξης, χωρίς άδεια από τον Δήμο και κατηγορείται για αυθαίρετη κατασκευή.

Πηγή: magnesianews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis