Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:39 | 14/07/2021

Νέα δεδομένα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του αστυνομικού Δημήτρη Μπουγιούκου, που κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η νεαρή, ο 39χρονος την εξανάγκασε να υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής ταινιών ακατάλληλων για ανηλίκους "Sirina", ώστε να συμμετέχει και η ίδια σε πορνό.

Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η εταιρεία, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η σύναψη της συνεργασίας προχώρησε "με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος".

Χωρίς να γίνεται αναφορά στο αν οι ιθύνοντες της "Sirina Entertainment" είχαν αντιληφθεί το μαρτύριο που περνούσε η κοπέλα στα χέρια του αστυνομικού - μαστροπού, η εταιρεία αναφέρει πως "πάγια θέση της είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους", καταδικάζοντας παράλληλα "τέτοιες συμπεριφορές".

 
Ηλιούπολη

Υπενθυμίζουμε ότι ο αστυνομικός, όπως αποδείχτηκε, είναι λάτρης των αισθησιακών ταινιών, ενώ είχε επαφές με εταιρείες παραγωγής τέτοιων ακατάλληλων για ανηλίκους έργων. Μάλιστα, κατά την προσαγωγή του, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι φορούσε μπλούζα με το λογότυπο της Sirina, ενώ είχε δείξει την προτίμησή του προς τη συγκεκριμένη εταιρεία και μέσω αναρτήσεών του.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis