Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:42 | 11/04/2016

Εκτός σώματος τέθηκε ένας αστυνομικός στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, μετά από δεκάδες παράπονα πολιτών ότι τους «κυνηγούσε», προκειμένου να τους κάνει κήρυγμα και να τους πείσει ότι... ο Ιησούς είναι ο μοναδικός σωτήρας.

Ο Μπράιαν Χάμιλτον αποφάσισε να... υπερβεί το έργο του, το οποίο δεν ήταν άλλο από το να κόβει κλήσεις για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Προφανώς για προσωπικούς λόγους, στράφηκε στην εκκλησία και κάποια στιγμή άρχισε να παρουσιάζει σημάδια σύγχυσης. Δεκάδες πολίτες ανέφεραν πως τους σταματούσε για έλεγχο και τους έκανε... κατήχηση, μιλώντας για τον Ιησού.

Ο αστυνομικός βρισκόταν στην υπηρεσία τουλάχιστον 14 χρόνια και δεν είχε προκαλέσει άλλα προβλήματα. Τα παράπονα ξεκίνησαν πριν από ενάμισι χρόνο. Αρχικώς ο αστυνομικός έλαβε προειδοποίηση από την υπηρεσία του, αλλά δεν συνετίστηκε, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί. 

«Έχω την αίσθηση ότι κανένας από εμάς δεν επιθυμεί να έχει γύρω του αστυνομικούς, οι οποίοι αντί να κόβουν κλήσεις για τις παραβάσεις που γίνονται, να κάνουν θρησκευτική κατήχηση στην άκρη του δρόμου», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομικής διεύθυνσης στην Ιντιάνα.

 
http://www.protothema.gr/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis