Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:00 | 28/09/2017

Ήταν στις 26 Μαΐου του 1990, στο Wellington της Φλόριντα, όταν μια γυναίκα ντύθηκε κλόουν και σκότωσε την πρώην γυναίκα του μέλλοντα συζύγού της.

Τριάντα χρόνια μετά, οι αστυνομικές αρχές της Virginia ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν τη Sheila Keen Warren, η οποία είχε πυροβολήσει τη Marlene Warren. 

[custom:google-ads]

Η αρχές άνοιξαν και πάλι την υπόθεση εξαιτίας νέων στοιχείων DNA που προέκυψαν. Η Warren υπήρξε για πολύ καιρό ύποπτη για τον φόνο, αλλά δεν είχε συλληφθεί καθώς δεν υπήρχαν επαρκείς αποδείξεις.

Την μοιραία ημέρα το θύμα άνοιξε την πόρτα για να παραλάβει ένα μπουκέτο λουλούδια και μπαλόνια από έναν κλόουν που φορούσε κόκκινη περούκα, κόκκινη μύτη και γάντια, ενώ είχε βαμμένο και το πρόσωπο.

Συνελήφθη η γυναίκα «δολοφόνος κλόουν» ύστερα από 30 χρόνια (pics)

Ο κλόουν αφού πρώτα την πυροβόλησε στο πρόσωπ, μπήκε σε ένα άσπρο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες και έφυγε. Το 40χρονο θύμα πέθανε στο νοσοκομείο δύο ημέρες αργότερα.

 

 98038509 mediaitem98038508

Σύμφωνα με την αστυνομία, νέα στοιχεία DNA αποδεικνύουν ότι το πρόσωπο που είχε ντυθεί κλόουν ήταν η 54χρονη Sheila Keen Warren, σημερινή σύζυγος του Michael Warren, η οποία συνελήφθη στη Virginia την Τρίτη και αναμένεται να εκδοθεί στη Φλόριντα.

Capture

(Το πρωτοσέλιδο της Sun-Sentinel μετά τη δολοφονία)

Πηγή: cnn.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Της άνοιξε το κρανίο και την άφησε νεκρή δίπλα στη δύο μηνών κόρη τους

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis