Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:15 | 22/01/2017

Συχνά ακούμε για ιστορίες ενστόλων ανά τον κόσμο που αποτελούν παράδειγμα με τις αξιέπαινες πράξεις τους για όλους μας!

Πρόκειται για πράξεις αγάπης κι ανδρείας!

Πράξεις αυτοθυσίας!

Πράξεις ανθρώπινες!

Πράξεις ενστόλων!

Πράξεις που τις ακούμε και νιώθουμε θαυμασμό!

Πράξεις που όμως γρήγορα ξεχνάμε!

 

Το policenet.gr σας παρουσιάζει σήμερα-όπως κάθε Κυριακή- μια τέτοια ιστορία, μια τέτοια αξιοθαύμαστη ένστολη πράξη αγάπης κι ανδρείας, ώστε να θυμόμαστε και να τιμούμε πάντοτε τους ένστολους αυτούς που απέδειξαν, απόδεικνύουν και θα αποδεικνύουν ότι πάνω απ' όλα πρέπει να είμαστε Άνθρωποι! 

Ακολουθεί η αξιέπαινη πράξη του αστυνομικού Τσέις Μίλερ:

 

Το παιδί είχε σπασμούς. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει, όμως ο αστυνομικός της  κομητείας Γκράνμπερι Τσέις Μίλερ ήταν στο σημείο που έπρεπε τη σωστή στιγμή.

Όταν άκουσε στον ασύρματο έκκληση για ασθενοφόρο για ένα παιδί που είχε σταματήσει να αναπνέει σε εστιατόριο, στο οποίο εργαζόταν η μητέρα του, έσπευσε στο σημείο.

Παρότι δεν είχε κληθεί, έφθασε πριν από  το ασθενοφόρο. Και τα πλάνα του βίντεο από την κάμερα του περιπολικού δείχνουν τον αστυνομικό να προσεγγίζει την ταραγμένη μητέρα, να ξαπλώνει στο έδαφος τον τρίχρονο και να του κάνει τεχνητή αναπνοή επί τρία λεπτά.

«Άρχισε να βήχει, έκανε εμετό, και μετά άρχισε να κλαίει. Όταν άρχισε να κλαίει, ήξερα ότι είχε σωθεί», δήλωσε στην εφημερίδα New York Daily News ο νεαρός αστυνομικός, o οποίος αργότερα συναντήθηκε με τον τρίχρονο και τους γονείς του οι οποίοι ήθελαν να τον ευχαριστήσουν.

Να σημειώσουμε ότι ο Μίλερ βραβεύτηκε γι’ αυτή του την πράξη.

www.makeleio.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis