Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:58 | 24/03/2018

Η ανακάλυψη μιας συζυγικής απιστίας μπορεί να σπάσει τα δεσμά ενός γάμου, όμως μπορεί να δημιουργήσει και απίστευτα σενάρια στο μυαλό των θιγμένων συζύγων που είναι δυνατόν να κινητοποιήσουν ακόμη και την αστυνομία!

Ένα τέτοιο σίριαλ εξελίχτηκε στο Μαρκόπουλο, την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη με ένα ζευγάρι που είχε αποκτήσει επτά παιδιά!

Η σύζυγος διαπίστωσε κάποια στιγμή ότι ο άνδρας της διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια.

Παρά τις προσπάθειές της να τον κρατήσει κοντά της και να τον απομακρύνει από την άλλη γυναίκα, δεν τα κατάφερε και κάποια στιγμή πήρε στην αγκαλιά το μικρότερο από τα παιδιά της και κατέφυγε σε συγγενικό της πρόσωπο στο Μαρκόπουλο.

[custom:google-ads]

Τότε ήταν όμως που ο σύζυγος δεν άντεξε την εγκατάλειψη, έστω κι αν έφερε ευθύνη ο ίδιος, και έπλασε ένα ολόκληρο σενάριο στο οποίο ενεπλάκη και η αστυνομία αφού ο άπιστος άνδρας υποστήριξε ότι η γυναίκα του έπεσε θύμα απαγωγής!

Ο άνδρας λοιπόν κατέφυγε στην αστυνομία υποστηρίζοντας ότι τη Δευτέρα το απόγευμα η σύζυγός του έπεσε θύμα απαγωγής σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας μπροστά στα μάτια του!

Ισχυρίστηκε ότι κάποια στιγμή λογόφερε με τη γυναίκα του στο αυτοκίνητο, εκείνη βγήκε από αυτό με το παιδί στην αγκαλιά και δευτερόλεπτα μετά σταμάτησε ένα μαύρο τζιπ και ένας άνδρας με μαύρα ρούχα την έσπρωξε μέσα σε αυτό, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Στη συνέχεια, πάντα όπως υποστήριξε, ο «απαγωγέας» κάποιος του τηλεφώνησε ζητώντας του το ποσό των 5.000 ευρώ ως λύτρα και δίνοντας του εντολή να μεταβεί στο Πόρτο Ράφτη!

Ο σύζυγος πήγε στο Πόρτο Ράφτη όπου δεν δέχθηκε κανένα τηλεφώνημα από τον «απαγωγέα» και τότε, αργά το βράδυ της Δευτέρας, κατέφυγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ζητώντας βοήθεια και καταγγέλοντας ότι η γυναίκα και το παιδί του έπεσαν θύματα απαγωγής!

Όπως ήταν φυσικό οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν αφού η πρώτη εντύπωση από την καταγγελία έδειχνε ότι επρόκειτο για μια σοβαρή υπόθεση.

Βέβαια ο σύζυγος «ξέχασε» να αναφέρει την κατάσταση του ζευγαριού όπως και ότι η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της επειδή υπήρχε εξωσυζυγική σχέση!

Και ενώ πέρασε ένα, υποτίθεται, αγωνιώδες βράδυ, το πρωί της Τρίτης επανήλθε στην αστυνομία υποστηρίζοντας ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από συγκεκριμένο άτομο το οποίο ζει στο Μαρκόπουλο και το οποίο μάλλον ήταν ο «απαγωγέας»!

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του άνδρα όπου όμως αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για το συγγενικό πρόσωπο της απατημένης γυναίκας στο οποίο αυτή είχε καταφύγει.

Η... παρεξήγηση λύθηκε αφού οι αστυνομικοί κατανόησαν ότι δεν επρόκειτο για απαγωγή και τελικά ο μόνος χαμένος ήταν ο σύζυγος ο οποίος συνεήλγθη με την κατηγορία της παράβασης του άρθρου 230 του Ποινικού Κώδικα σύμφωνα με το οποίο «όποιος, χωρίς να καθιστά άλλον ύποπτο, παριστάνει εν γνώσει του ψευδώς στην αρχή ότι τελέστηκε κάποιο κακούργημα ή πλημμέλημα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών»!

 notioanatolika.gr

Έντυπα προανακριτικών εκθέσεων

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis