Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:20 | 19/09/2017

Τον τρόπο να γεμίζει τις τσέπες της με χρήματα χωρίς ιδιαίτερο κόπο και εκμεταλλευόμενη την επιθυμία  πολιτών για ενοικίαση κατοικίας ή διαμερίσματος, φαίνεται ότι είχε βρει 46χρονη από τη Λεμεσό, η οποία κατάφερε να αποσπάσει μερικές χιλιάδες ευρώ από τουλάχιστον τέσσερις ανυποψίαστους ανθρώπους. Όταν η απάτη έγινε αντιληπτή, διαπιστώθηκε ότι η ύποπτη είχε ήδη εξαφανιστεί και καταζητείται.

 [custom:google-ads]


Oι απάτες της 46χρονης, σύμφωνα με τις καταγγελίες θυμάτων της, διαπράχθηκαν κατά τον τελευταίο μήνα. Συγκεκριμένα, η 46χρονη προσποιούμενη την κτηματομεσίτρια με αποκλειστικότητα στις ενοικιάσεις κατοικιών και άλλων ακινήτων, παρουσιαζόταν κυρίως σε νεαρά ζευγάρια και φοιτητές, στους οποίους υποδείκνυε συγκεκριμένες κατοικίες ή διαμερίσματα τα οποία δήθεν διέθετε προς ενοικίαση. Στη συνέχεια, συμφωνούσε για την ενοικίαση τους από τους παραπονούμενους.
 
Μάλιστα η ύποπτη φέρεται να απέσπασε χρηματικό ποσό που ανέρχεται στις €10.000 περίπου. Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί ανακριτές, η 46χρονη κατάφερε να εισπράξει διάφορα χρηματικά ποσά από τους παραπονούμενους ως προκαταβολή για την ενοικίαση των κατοικιών ή των διαμερισμάτων.
 
Oι παραπονούμενοι επιχείρησαν αρκετές φορές να επικοινωνήσουν με την ύποπτη θέλοντας να πληροφορηθούν για τον χρόνο ενοικίασης της κατοικίας τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Από εξετάσεις που έκαναν οι ίδιοι, διαπιστώθηκε ότι οι συγκεκριμένες κατοικίες ή τα διαμερίσματα δεν ήταν προς ενοικίαση από τους ιδιοκτητες τους. Όταν αντιλήφθηκαν ότι έπεσαν θύματα απάτης και εκτιμώντας ότι τα χρήματά τους «πήγαν του αέρα», κατέφυγαν στην Αστυνομία.
 
Αμέσως μετά την καταγγελία η 46χρονη αναζητήθηκε από την Αστυνομία χωρίς να εντοπισθεί και εκδόθηκε εναντίον της ένταλμα σύλληψης για να δώσει εξηγήσεις σε σχέση με τη διάπραξη του αδικήματος της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. H Aστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η ίδια να έχει εξαπατήσει με τον ίδιο τρόπο και άλλους ανυποψίαστους πολίτες.

Πηγή: philenews.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis