Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:59 | 16/06/2018

Μπορεί η «Wonder Woman» της DC να ήταν η πρώτη ταινία από γυναίκα σκηνοθέτη, με κεντρικό ήρωα γυναίκα σούπερ ήρωα, αλλά και από ότι φαίνεται, η επερχόμενη ταινία της «Captain Marvel» ετοιμάζεται να σπάσει κι αυτό μερικά ταμπού στο συγκεκριμένο είδος ταινιών. Ανακοινώθηκε σήμερα πως η συνθέτης Πινάρ Τοπράκ θα γράψει το soundtrack της ταινίας, κάνοντάς την έτσι την πρώτη γυναίκα συνθέτη που όχι μόνο γράφει την μουσική για ταινία της Marvel αλλά και γενικά για ταινία με σούπερ ήρωες.

Η τουρκικής καταγωγής Τοπράκ έχει συνθέσει δεκάδες soundtracks για ταινίες, ανάμεσά τους και μερικά κομμάτια από το περσινό «Justice League», ενώ γράφει και την μουσική της σειράς «Krypton». Η Τοπράκ ευχαρίστησε με ένα ποστ στο instagrmam της όλους όσου την βοήθησαν να πετύχει τους στόχους της όλα αυτά τα χρόνια.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μπρι Λαρσον, Ανέτ Μπένινγκ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τζουντ Λο, Λι Πέις και Ντζιμόν Χούνσου, ενώ την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Ανα Μποντέν και Ράιαν Φλεκ. Η «Captain Marvel» θα βγει στις αίθουσες στις 6 Μαρτίου 2019.

flix.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis